دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Cecilia Novero
سری:
ISBN (شابک) : 0816646015, 9780816646005
ناشر: University Of Minnesota Press
سال نشر: 2010
تعداد صفحات: 390
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 5 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Antidiets of the Avant-Garde: From Futurist Cooking to Eat Art به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب ضد رژیم های آوانگارد: از آشپزی آینده نگر تا هنر خوردن نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
با بحث در مورد جنبهای از آوانگارد اروپایی که اغلب نادیده گرفته شده است - رابطه آن با تجربه تجسم یافته غذا، احساس آن و مصرف آن - سیسیلیا نوورو نقش کلیدی شگفتآوری را که غذا در مبانی نظری و زیباییشناسی مادی یک غذا بازی میکند، آشکار میکند. قشر وسیعی از آثار از کتاب آشپزی آینده نگر ایتالیایی گرفته تا مجله دادا، نوشته های والتر بنیامین در مورد غذا خوردن و آشپزی، هنر خوردن دانیل اسپوری، و رئالیست های جدید فرانسوی را در بر می گیرد. نوورو نشان می دهد که هنرمندان، نویسندگان و مجریان آوانگارد، زیبایی شناسی متضادی از هنر غیر قابل هضم را تولید کرده اند. او از طریق لفاظی ادغام و مصرف و استفاده از مواد مادی در کار خود، هنرمندان آوانگارد فعال در دهههای 1920 و 1930 و همچنین جنبشهای نوآوانگارد را نشان میدهد که به طور انتقادی با فرهنگ مصرفکننده، حافظه و تاریخ درگیر بودند. نوورو ادعا میکند که توجه به غذا در زیباییشناسی آوانگارد نشان میدهد که چگونه این آثار ریشه در زمانمندی پیچیدهای دارند که حافظه و مصرف را با پویایی تغییر مرتبط میکند.
Discussing an aspect of the European avant-garde that has often been neglected-its relationship to the embodied experience of food, its sensation, and its consumption-Cecilia Novero exposes the surprisingly key roles that food plays in the theoretical foundations and material aesthetics of a broad stratum of works ranging from the Italian Futurist Cookbook to the magazine Dada, Walter Benjamin's writings on eating and cooking, Daniel Spoerri's Eat Art, and the French New Realists.Starting from the premise that avant-garde art involves the questioning of bourgeois aesthetics, Novero demonstrates that avant-garde artists, writers, and performers have produced an oppositional aesthetics of indigestible art. Through the rhetoric of incorporation and consumption and the use of material ingredients in their work, she shows, avant-garde artists active in the 1920s and 1930s as well as the neo-avant-garde movements engaged critically with consumer culture, memory, and history.Attention to food in avant-garde aesthetics, Novero asserts, reveals how these works are rooted in a complex temporality that associates memory and consumption with dynamics of change.
Contents......Page 6
INTRODUCTION: Encounters of the Culinary and the Avant-Garde......Page 8
ONE: Futurist Banquets......Page 40
TWO: Antimeals of Antiart: Dada-Diets......Page 92
THREE: Walter Benjamin’s Gastro-Constellations......Page 130
FOUR: Daniel Spoerri’s Gastronoptikum......Page 184
FIVE: Convivia of the Neo-Avant-Garde......Page 248
CONCLUSION: In/Edible Art: What Remains?......Page 296
Acknowledgments......Page 310
Notes......Page 314
A......Page 352
B......Page 355
C......Page 358
D......Page 361
E......Page 364
F......Page 365
G......Page 368
H......Page 369
I......Page 371
K......Page 372
L......Page 373
M......Page 374
N......Page 376
P......Page 378
R......Page 380
S......Page 382
T......Page 385
V......Page 387
Z......Page 388