ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Food Additives Databook

دانلود کتاب کتاب اطلاعات افزودنی های غذایی

Food Additives Databook

مشخصات کتاب

Food Additives Databook

ویرایش: 1 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 0632063955, 9781405123396 
ناشر: Wiley-Blackwell 
سال نشر: 2001 
تعداد صفحات: 1035 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 3 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 35,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 6


در صورت تبدیل فایل کتاب Food Additives Databook به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب کتاب اطلاعات افزودنی های غذایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب کتاب اطلاعات افزودنی های غذایی

این کار مرجع جدید، تمام اطلاعات فنی "باید" در مورد افزودنی های غذایی را پوشش می دهد. این جلد که توسط متخصصان صنایع غذایی با سابقه اثبات شده تولید آثار مرجع با کیفیت بالا گردآوری شده است، منبع قطعی برای فن‌آوران در شرکت‌های کوچک، متوسط ​​و بزرگ و برای کارگران موسسات تحقیقاتی، دولتی و دانشگاهی است. پوشش‌های نگهدارنده، آنزیم‌ها، گازها، افزودنی‌های مغذی، امولسیفایرها، افزودنی‌های آرد، اسیدول‌کننده‌ها، آنتی‌اکسیدان‌ها، تقویت‌کننده‌های طعم، رنگ، شیرین‌کننده‌ها، پلی‌ساکاریدها، حلال‌ها. ورودی‌ها شامل اطلاعاتی در مورد: عملکرد و کاربردها، مسائل ایمنی، مسائل حقوقی بین‌المللی، جایگزین‌ها، نام‌های مترادف، و Mole هستند. جرم، اشکال جایگزین، ظاهر، جوش، ذوب، و نقاط اشتعال، چگالی، خلوص، محتوای آب، حلالیت، هم افزایی، آنتاگونیست ها، و موارد دیگر با ارجاع کامل و آسان برای پیگیری.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

This major new reference work covers all the "must-have" technical data on food additives. Compiled by food industry experts with a proven track record of producing high quality reference work, this volume is the definitive resource for technologists in small, medium and large companies, and for workers in research, government and academicinstitutions.Coverage is of Preservatives, Enzymes, Gases, Nutritive additives, Emulsifiers, Flour additives, Acidulants, Sequestrants, Antioxidants, Flavour enhancers, Colour, Sweeteners, Polysaccharides, Solvents.Entries include information on: Function and Applications, Safety issues, International legal issues, Alternatives, Synonyms, Molecular Formula and mass, Alternative forms, Appearance, Boiling, melting, and flash points, density, purity, water content, solubility, Synergists, Antagonists, and more with full and easy-to-follow-up references.



فهرست مطالب

List of Contributors......Page 15
How to Use This Book......Page 19
Part 1 Acidulants......Page 20
Acetic acid......Page 21
Adipic acid......Page 27
Caprylic acid......Page 31
Citric acid......Page 35
Dehydroacetic acid......Page 43
Fumaric acid......Page 47
Glucono-delta-lactone......Page 51
Lactic acid......Page 53
Malic acid......Page 59
Phosphoric acid......Page 63
Propionic acid......Page 75
Sodium diacetate......Page 81
Succinic acid......Page 85
Tartaric acid......Page 89
Part 2 Antioxidants......Page 94
Ascorbic acid and isomers......Page 95
Ascorbyl palmitate......Page 99
Sodium ascorbate......Page 101
Calcium ascorbate......Page 103
Butylated hydroxyanisole (BHA)......Page 105
Butylated hydroxytoluene (BHT)......Page 109
Ethoxyquin......Page 113
Propyl gallate (PG)......Page 115
Tert-butyl hydroquinone (TBHQ)......Page 119
Tocopherols, mixed a (dl), g and d (synthetic)......Page 123
Beta-carotene......Page 125
Rosemary extract; natural spice extract......Page 127
Tea extract......Page 129
Tocopherol, mixed natural concentrate......Page 131
Citric acid and its salts......Page 133
Ethylenediaminetetraacetic acid (EDTA)......Page 135
L-Tartaric acid......Page 137
Part 3 Colourings......Page 140
Alkanet......Page 141
Allura Red AC......Page 145
Aluminium......Page 149
Amaranth......Page 153
Annatto......Page 157
Anthocyanin......Page 161
Beta-apo-8¢-carotenal (C30)......Page 165
Brilliant Blue FCF......Page 169
Brown FK......Page 173
Brown HT......Page 177
Calcium carbonate......Page 181
Canthaxanthin......Page 183
Plain caramel......Page 187
Ammonia caramel......Page 191
Caustic sulphite caramel......Page 195
Sulphite ammonia caramel......Page 199
Beetroot red......Page 203
Carmine......Page 207
Carminic acid......Page 211
Carmoisine......Page 215
Beta-carotene......Page 219
Mixed carotenes......Page 223
Chlorophyll......Page 227
Chlorophyllin......Page 231
Copper chlorophyll......Page 235
Copper chlorophyllin......Page 239
Crocin......Page 243
Curcumin......Page 247
Erythrosine......Page 251
Ethyl ester of beta-apo-8¢-carotenoic acid (C30)......Page 255
Fast Green FCF......Page 259
Gold......Page 263
Green S......Page 267
Indigotine......Page 271
Black iron oxide......Page 275
Red iron oxide......Page 277
Yellow iron oxide......Page 281
Litholrubine BK......Page 285
Monascus......Page 289
Brilliant Black BN......Page 293
Patent Blue V......Page 297
Ponceau 4R......Page 301
Quinoline Yellow......Page 305
Ponceau SX......Page 309
Silver......Page 313
Sunset Yellow......Page 315
Tartrazine......Page 319
Titanium dioxide......Page 323
Red 2G......Page 327
Vegetable carbon......Page 331
Safflower......Page 335
Santalin......Page 339
Lutein......Page 343
Lycopene......Page 347
Paprika extract......Page 351
Riboflavin......Page 355
Riboflavin-5¢-phosphate......Page 359
Part 4 Emulsifiers......Page 362
Mono- and diglycerides of fatty acids – saturated......Page 363
Mono- and diglycerides of fatty acids – unsaturated......Page 367
Acetic acid esters of mono- and diglycerides of fatty acids......Page 369
Citric acid esters of mono- and diglycerides of fatty acids......Page 371
Diacetyl tartaric acid esters of mono- and diglycerides of fatty acids......Page 373
Lactic acid esters of mono- and diglycerides of fatty acids......Page 375
Mixed acetic and tartaric acid esters of mono- and diglycerides of fatty acids......Page 377
Succinic acid esters of mono- and diglycerides of fatty acids......Page 379
Tartaric acid esters of mono- and diglycerides of fatty acids......Page 381
Ethoxylated mono- and diglycerides of fatty acids......Page 383
Lecithins......Page 385
Polyglycerol esters of fatty acids......Page 387
Polyglycerol polyricinoleate......Page 389
Propylene glycol esters of fatty acids......Page 391
Sodium stearoyl lactylate......Page 393
Calcium stearoyl lactylate......Page 395
Sorbitan esters of fatty acids......Page 397
Polysorbates......Page 399
Sucrose esters of fatty acids......Page 401
Ammonium phosphatides......Page 403
Di-octyl sodium sulphosuccinate......Page 405
Stearyl tartrate......Page 407
Part 5 Enzymes......Page 408
Alpha-amylase......Page 409
Alpha-galactosidase......Page 411
Amyloglucosidase......Page 413
Anthocyanase......Page 415
Beta-amylase......Page 417
Beta-galactosidase......Page 419
Beta-glucanase......Page 421
Beta-glucosidase......Page 423
Bromelain......Page 425
Catalase......Page 427
Cellobiase (Aspergillus niger)......Page 429
Cellulase......Page 431
Chymotrypsin (pancreatic)......Page 433
Dextranase (Penicillium spp.)......Page 435
Diacetyl reductase (Aerobacter aerogenes)......Page 437
Ficin (Ficus spp.)......Page 439
Glucoamylase......Page 441
Glucose isomerase......Page 443
Glucose oxidase......Page 445
Hemicellulase (Aspergillus spp.)......Page 447
Inulinase......Page 449
Invertase......Page 451
Lipase......Page 453
Metallo-neutral proteases......Page 455
Microbial rennet......Page 457
Naringinase (Penicillium spp.)......Page 459
Papain (papaya species)......Page 461
Pectinase......Page 463
Penicillin amidase......Page 465
Pepsin (porcine mucosa)......Page 467
Peroxidase (horseradish)......Page 469
Pullulanase......Page 471
Rennet (bovine abomasum)......Page 473
Subtilisin......Page 475
Tannase......Page 477
Trypsin (pancreatic)......Page 479
Xylanase......Page 481
Part 6 Flavour Enhancers......Page 482
Acetic acid......Page 483
Brown algae......Page 487
Red algae......Page 489
Ammoniated glycyrrhizin......Page 491
Esterase-lipase......Page 495
Disodium guanylate......Page 497
Lactic acid......Page 499
Licorice root extract......Page 503
Magnesium sulphate......Page 505
Malic acid......Page 507
Ammonium glutamate......Page 511
Potassium glutamate......Page 513
Monosodium glutamate......Page 515
Potassium chloride......Page 519
Sodium alginate......Page 523
Succinic acid......Page 527
Tannic acid......Page 529
L-Tartaric acid......Page 531
Ethyl maltol......Page 533
Glycine......Page 535
L-Glutamic acid......Page 537
Licorice......Page 539
Licorice extract......Page 541
Magnesium sulphate heptahydrate......Page 543
Sucralose......Page 545
Thaumatin......Page 547
Potassium lactate......Page 549
Sodium lactate......Page 551
Part 7 Flour Additives......Page 554
Alpha-amylase......Page 555
Chlorine dioxide......Page 557
Chlorine......Page 559
Glucono-delta-lactone......Page 561
Disodium dihydrogen diphosphate......Page 563
Monopotassium tartrate......Page 565
Hemicellulase......Page 567
Calcium tetrahydrogen diorthophosphate......Page 569
L-Cysteine hydrochloride......Page 571
Sodium hydrogen carbonate......Page 573
Sodium alumininium phosphate, acidic......Page 575
Part 8 Gases......Page 578
Argon......Page 579
Hydrogen......Page 581
Nitrous oxide......Page 583
Ozone......Page 585
Carbon dioxide......Page 587
Nitrogen......Page 589
Part 9 Nutritive Additives......Page 592
DL-a-Tocopherol......Page 593
DL-a-Tocopheryl acetate......Page 595
Pyridoxine......Page 597
Nicotinic acid......Page 599
Pyridoxine hydrochloride......Page 601
Riboflavin......Page 603
Riboflavin-5¢-phosphate sodium salt......Page 605
Thiamin hydrochloride......Page 607
Thiamin mononitrate......Page 609
Calcium-D-pantothenate......Page 611
Natural tocopherols (mixture of d-a-; d-b; d-g; d-d-tocopherol forms)......Page 613
Beta-carotene......Page 615
Phytonadione......Page 617
Pantothenic acid......Page 619
Niacinamide......Page 621
Thiamin......Page 623
L-Ascorbic acid......Page 625
Ascorbyl palmitate......Page 629
Biotin......Page 631
Calcium ascorbate......Page 633
Calcium glycerophosphate......Page 635
Calcium lactate pentahydrate......Page 637
Calcium carbonate......Page 639
Calcium phosphate dibasic......Page 641
Calcium phosphate tribasic......Page 643
Cholecalciferol......Page 645
Cupric gluconate......Page 647
Cyanocobalamin......Page 649
Ergocalciferol......Page 651
Ferrous fumarate......Page 653
Ferric orthophosphate......Page 655
Ferrous sulphate, anhydrous......Page 657
Folic acid......Page 659
Magnesium carbonate hydroxide......Page 661
Magnesium oxide, heavy......Page 663
Sodium ascorbate......Page 665
Reduced elemental iron......Page 667
Retinyl acetate......Page 669
Retinol......Page 671
Retinyl palmitate......Page 673
Zinc sulphate monohydrate......Page 675
Part 10 Polysaccharides......Page 678
Agar......Page 679
Algin......Page 681
Alginic acid......Page 683
Ammonium alginate......Page 685
Gum arabic......Page 687
Calcium alginate......Page 689
Iota-carrageenan......Page 691
Kappa-carrageenan......Page 695
Lambda-carrageenan......Page 699
Carrageenan......Page 703
Cellulose......Page 707
Chitosan......Page 709
Carboxymethylcellulose......Page 711
Dextran......Page 713
Furcellaran......Page 715
Gellan......Page 717
Gum ghatti......Page 719
Guar gum......Page 721
Hydroxy ethyl cellulose......Page 723
Hydroxy propyl cellulose......Page 725
Hydroxy propyl methyl cellulose......Page 727
Karaya gum......Page 729
Locust bean gum......Page 731
Methyl cellulose......Page 733
Methyl ethyl cellulose......Page 735
Microcrystalline cellulose......Page 737
Pectin......Page 739
Propyleneglycol alginate......Page 741
Potassium alginate......Page 743
Tragacanth gum......Page 745
Xanthan......Page 747
Part 11 Preservatives......Page 750
Sorbic acid......Page 751
Sodium sorbate......Page 755
Potassium sorbate......Page 759
Calcium sorbate......Page 763
Benzoic acid......Page 767
Sodium benzoate......Page 771
Potassium benzoate......Page 775
Calcium benzoate......Page 777
Ethyl-4-hydroxybenzoate......Page 779
Ethyl-4-hydroxybenzoate, sodium salt......Page 781
Propyl-4-hydroxybenzoate......Page 783
Propyl-4-hydroxybenzoate, sodium salt......Page 785
Methyl para-hydroxybenzoate......Page 787
Methyl-4-hydroxybenzoate, sodium salt......Page 789
Sulphur dioxide......Page 791
Sodium sulphite......Page 793
Sodium bisulphite......Page 795
Sodium metabisulphite......Page 797
Potassium metabisulphite......Page 799
Calcium sulphite......Page 801
Calcium bisulphite......Page 803
Biphenyl......Page 805
2-Hydroxybiphenyl......Page 807
Sodium o-phenylphenate......Page 809
Thiabendazole......Page 811
Nisin......Page 813
Hexamethylenetetramine......Page 815
Potassium nitrite......Page 817
Sodium nitrite......Page 819
Sodium nitrate......Page 821
Potassium nitrate......Page 823
Propionic acid......Page 825
Sodium propionate......Page 827
Calcium propionate......Page 829
Potassium propionate......Page 831
Heptyl paraben......Page 833
Part 12 Sequestrants......Page 836
Calcium acetate......Page 837
Calcium chloride......Page 839
Calcium citrate......Page 841
Calcium gluconate......Page 843
Calcium sulphate......Page 845
Calcium disodium ethylenediaminetetraacetate......Page 847
Citric acid......Page 849
Disodium ethylenediaminetetraacetate (disodium EDTA)......Page 853
Disodium pyrophosphate......Page 855
Glucono-delta-lactone......Page 857
Isopropyl citrate......Page 859
Potassium phosphate dibasic......Page 861
Potassium phosphate monobasic......Page 863
Potassium sodium tartrate......Page 865
Manganese citrate......Page 867
Sodium monohydrogen phosphate 2:1:1......Page 869
Sodium polyphosphate......Page 871
Sodium tartrate......Page 873
Oxystearin......Page 875
Phosphoric acid......Page 877
Potassium dihydrogen citrate......Page 879
Part 13 Solvents......Page 880
Acetic acid......Page 881
Acetylated monoglycerides......Page 885
Amyl acetate......Page 887
Benzyl alcohol......Page 889
1,3-Butanediol......Page 891
Castor oil......Page 893
Diethyl tartrate......Page 895
Ethanol......Page 897
Ethyl acetate......Page 899
Glycerin......Page 901
Isopropanol......Page 905
Lactic acid (D, DL or L)......Page 907
Methanol......Page 909
Mono- and diglycerides (glycerol monostearate is used as an example)......Page 911
Octyl alcohol......Page 913
1,2-Propanediol......Page 915
Triacetyl glycerin......Page 917
Part 14 Sweeteners......Page 920
Acesulphame......Page 921
N-acetylglucosamine......Page 929
Arabinose......Page 931
Aspartame......Page 933
Cyclamate......Page 943
Glycyrrhizin......Page 951
Isomalt......Page 957
Lactitol......Page 959
Maltitol......Page 963
Mannitol......Page 969
Monellin......Page 975
Saccharin......Page 977
Sorbitol......Page 987
Stevioside......Page 1001
Sucralose......Page 1007
Thaumatin......Page 1011
Xylitol......Page 1019
Index......Page 1024




نظرات کاربران