ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Tea and Tea Products: Chemistry and Health-Promoting Properties (Nutraceutical Science and Technology)

دانلود کتاب چای و محصولات چای: شیمی و خواص ارتقاء دهنده سلامتی (علوم و فناوری غذایی)

Tea and Tea Products: Chemistry and Health-Promoting Properties (Nutraceutical Science and Technology)

مشخصات کتاب

Tea and Tea Products: Chemistry and Health-Promoting Properties (Nutraceutical Science and Technology)

ویرایش: 1 
نویسندگان: , ,   
سری: Nutraceutical Science and Technology 8 
ISBN (شابک) : 0849380820, 9780849380822 
ناشر: CRC Press 
سال نشر: 2008 
تعداد صفحات: 322 
زبان: English  
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 21 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 54,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 10


در صورت تبدیل فایل کتاب Tea and Tea Products: Chemistry and Health-Promoting Properties (Nutraceutical Science and Technology) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب چای و محصولات چای: شیمی و خواص ارتقاء دهنده سلامتی (علوم و فناوری غذایی) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب چای و محصولات چای: شیمی و خواص ارتقاء دهنده سلامتی (علوم و فناوری غذایی)

در دهه گذشته، توجه و پیشرفت قابل توجهی در کشف اثرات مفید چای برای سلامتی، به ویژه اجزای پلی فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی آن دیده شده است. درک علم پشت ادعاها به تولید و بازاریابی چای و محصولات چای کمک می کند. چای و محصولات چای با جمع‌آوری تحقیقات اخیر و ارائه آن در قالبی سازمان‌یافته، درباره ساخت و شیمی چای‌های مختلف از جمله چای سبز، سیاه، Pu-erh، سفید و گابا بحث می‌کند. این کتاب با تأکید بر چای سیاه و سبز به طور یکسان، مرورها و دیدگاه‌های جامع و به‌روزی را در مورد شیمی اجزای چای و زیست‌شناسی مولکولی کاتچین‌های چای سبز و تافلاوین‌های چای سیاه ارائه می‌کند. آنالیز، مکانیسم‌های تشکیل، و فراهمی زیستی پلی فنول‌های چای را پوشش می‌دهد و فعالیت‌های زیستی چای‌ها از جمله ضد سرطان، ضد التهاب، ضد چاقی و ضد دیابت را مورد بحث قرار می‌دهد. افزایش آگاهی از بسیاری از فواید چای برای سلامتی باعث افزایش بازار چای آماده و به طور کلی محصولات چای شده است که همچنان به رشد خود ادامه خواهند داد. این بازار در حال گسترش به منبعی نیاز دارد که شواهد را ارائه دهد. ویراستاران این جلد بیش از 100 نشریه پژوهشی در زمینه چای دارند و تجربه ویرایش بیش از 50 کتاب را بین آنها دارند. شرکت کنندگان تحت تخصص و راهنمایی های سرمقاله خود، فصل هایی را ارائه می کنند که علم پشت ادعای سلامت چای را بررسی می کند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

The past decade has seen considerable interest and progress in unraveling the beneficial health effects of tea, particularly its polyphenolic components and its antioxidant activity. Understanding the science behind the claims will help in the production and marketing of teas and tea products. Pulling together recent research and presenting it in an organized format, Tea and Tea Products discusses the manufacturing and chemistry of various teas including green, black, Pu-erh, white, and GABA teas. Emphasizing black and green teas equally, the book presents comprehensive and up-to-date reviews and perspectives on the chemistry of tea components and the molecular biology of green tea catechins and black tea theaflavins. It covers the analysis, formation mechanisms, and bioavailability of tea polyphenols and discusses bioactivities of teas including anticancer, anti-inflammatory, anti-obesity, and anti diabetes. Increased awareness of the many health benefits of tea has fueled an increase in the market for ready to drink teas and tea products in general that will continue to grow. This expanding market requires a resource that provides the evidence. The editors of this volume have more than 100 research publications in tea, and experience in editing more than 50 books between them. Under their expertise and editorial guidance, the contributors present chapters that explore the science behind the health claims of teas.



فهرست مطالب

Front Cover......Page 1
Nutraceutical Science and Technology......Page 3
Title......Page 4
Copyright......Page 5
Contents......Page 6
Preface......Page 8
Editors......Page 10
Contributors......Page 12
1) Green Tea and Black Tea......Page 16
2) Pu-erh Tea......Page 24
3) White Tea......Page 32
4) Biological Functions and Manufacturing of GABA Tea......Page 46
5) Production of Theaflavins, Theasinensins, and Related Polyphenols during Tea Fermentation......Page 74
6) Analytical Methods for Bioactive Compounds in Teas......Page 92
7) Bioavailability and Metabolism of Tea Catechins in Human Subjects......Page 126
8) Antioxidant Properties and Mechanisms of Tea Polyphenols......Page 146
9) Mechanisms of Cancer Chemoprevention by Tea and Tea Polyphenols......Page 176
10) Effect of Tea and Tea Constituents on Inflammation......Page 192
11) Inhibition of Breast Cancer Cell Proliferation by Theaflavins and Epigallocatechin 3-gallate through Suppressing Proteasomal Activities......Page 206
12) Suppression of Prostate Carcinogenesis by Tea Polyphenols through Inhibiting Microsomal Aromatase and 5α-Reductase......Page 226
13) Green Tea-Induced Thermogenesis Controlling Body Weight......Page 236
14) Fermented Tea Is More Effective Than Unfermented Tea in Suppressing Lipogenesis and Obesity......Page 248
15) Trapping of Methylglyoxal by Tea Polyphenols......Page 260
16) Chemistry and Biological Properties of Theanine......Page 270
17) Flavor Stability of Tea Drinks......Page 290
A - C......Page 316
D - G......Page 317
H - M......Page 318
N - T......Page 319
U - Z......Page 320
Back Cover......Page 322




نظرات کاربران