ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Food Safety Hazard Guidebook

دانلود کتاب کتاب راهنمای خطرات ایمنی مواد غذایی

Food Safety Hazard Guidebook

مشخصات کتاب

Food Safety Hazard Guidebook

ویرایش: 1 
نویسندگان: , ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 0854044604, 9780854044603 
ناشر: Royal Society of Chemistry 
سال نشر: 2008 
تعداد صفحات: 433 
زبان: English  
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 3 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 35,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 14


در صورت تبدیل فایل کتاب Food Safety Hazard Guidebook به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب کتاب راهنمای خطرات ایمنی مواد غذایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب کتاب راهنمای خطرات ایمنی مواد غذایی

محتوا: باکتری ها -- ویروس ها -- انگل ها -- پریون ها -- سموم بیولوژیکی -- آلاینده های غیر بیولوژیکی -- آلرژی غذایی -- آلرژن های خاص -- گزینه های کنترل آلرژن -- قانون آلرژن -- قانون ایمنی مواد غذایی


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Content: Bacteria -- Viruses -- Parasites -- Prions -- Biological toxins -- Non-biological contaminants -- Food allergy -- Specific allergens -- Allergen-control options -- Allergen legislation -- Food safety legislation



فهرست مطالب

Cover
......Page 1
Title Page ......Page 4
ISBN: 9780854044603......Page 5
Preface......Page 6
Disclaimer......Page 7
Contents......Page 8
Food Safety Hazards......Page 12
Bacteria......Page 13
Parasites......Page 14
Chemical Hazards......Page 15
Allergens......Page 16
The Obligations of Food Businesses......Page 17
Section 1: Biological Hazards......Page 18
Occurrence in Foods......Page 20
Sources......Page 21
Growth and Survival Characteristics......Page 22
On the Web......Page 23
E ects on Health......Page 24
Control Options......Page 25
Published......Page 26
E ects on Health......Page 27
Growth and Survival in Foods......Page 28
Processing......Page 29
Published......Page 30
On the Web......Page 31
E ects on Health......Page 32
Growth and Survival in Foods......Page 33
Product Use......Page 34
On the Web......Page 35
Occurrence in Foods......Page 36
E ects on Health......Page 37
Growth and Survival in Foods......Page 38
Control Options......Page 39
Product Storage and Use......Page 40
On the Web......Page 41
E ects on Health......Page 43
Sources......Page 44
Control Options......Page 45
Legislation......Page 46
On the Web......Page 47
E ects on Health......Page 49
Growth and Survival in Foods......Page 50
Product Use......Page 51
On the Web......Page 52
E ects on Health......Page 53
Growth and Survival Characteristics......Page 54
Published......Page 55
E ects on Health......Page 56
Sources......Page 57
Growth and Survival in Foods......Page 58
Product Use......Page 59
Published......Page 60
On the Web......Page 61
E ects on Health......Page 62
Growth and Survival Characteristics......Page 63
Legislation......Page 64
On the Web......Page 65
E ects on Health......Page 66
Control Options......Page 67
Published......Page 68
Sources......Page 69
Published......Page 70
Occurrence in Foods......Page 71
E ects on Health......Page 72
Growth and Survival in Foods......Page 73
Processing......Page 74
Legislation......Page 75
On the Web......Page 76
E ects on Health......Page 77
Growth and Survival Characteristics......Page 78
Product Use......Page 79
Published......Page 80
Occurrence in Foods......Page 81
Sources......Page 82
Growth and Survival in Foods......Page 83
Legislation......Page 84
On the Web......Page 85
E ects on Health......Page 86
Growth and Survival Characteristics......Page 87
Published......Page 88
Occurrence in Foods......Page 89
E ects on Health......Page 90
Growth and Survival in Foods......Page 91
Processing......Page 92
Published......Page 93
On the Web......Page 94
E ects on Health......Page 95
Growth and Survival in Foods......Page 96
Published......Page 97
On the Web......Page 98
E ects on Health......Page 99
Sources......Page 100
Processing......Page 101
On the Web......Page 102
E ects on Health......Page 104
Growth and Survival in Foods......Page 105
Legislation......Page 106
On the Web......Page 107
E ects on Health......Page 108
Growth and Survival Characteristics......Page 109
Product Use......Page 110
On the Web......Page 111
E ects on Health......Page 112
Growth and Survival Characteristics......Page 113
Published......Page 114
E ects on Health......Page 115
Processing......Page 116
Published......Page 117
E ects on Health......Page 118
Survival Characteristics......Page 119
Published......Page 120
E ects on Health......Page 121
Sources......Page 122
Processing......Page 123
On the Web......Page 124
E ects on Health......Page 125
Survival Characteristics......Page 126
Published......Page 127
On the Web......Page 128
Occurrence in Foods......Page 129
E ects on Health......Page 130
Survival Characteristics......Page 131
Processing......Page 132
On the Web......Page 133
E ects on Health......Page 134
Survival Characteristics......Page 136
On the Web......Page 137
Sources......Page 138
Published......Page 139
E ects on Health......Page 140
Survival Characteristics......Page 141
Legislation......Page 142
Published......Page 143
E ects on Health......Page 144
Control Options......Page 145
Published......Page 146
Occurrence in Foods......Page 147
E ects on Health......Page 148
Stability in Foods......Page 149
Hygiene......Page 150
On the Web......Page 151
E ects on Health......Page 152
Control Options......Page 154
On the Web......Page 155
E ects on Health......Page 156
Processing......Page 158
On the Web......Page 159
E ects on Health......Page 160
Processing......Page 162
On the Web......Page 163
Occurrence in Foods......Page 164
E ects on Health......Page 165
Stability in Foods......Page 166
Processing......Page 167
On the Web......Page 168
Occurrence in Foods......Page 169
E ects on Health......Page 170
Processing......Page 171
On the Web......Page 172
Occurrence in Foods......Page 173
E ects on Health......Page 174
Stability in Foods......Page 175
Legislation......Page 176
On the Web......Page 177
Sarcocystis......Page 178
Fasciola Hepatica......Page 179
Taenia......Page 180
Echinococcus......Page 181
On the Web......Page 182
What are Prions?......Page 183
E ects on Health......Page 184
Sources......Page 185
Legislation......Page 186
On the Web......Page 187
Section 2: Chemical Hazards......Page 188
Occurrence in Foods......Page 190
E ects on Health......Page 191
Control Options......Page 192
Decontamination......Page 193
Others......Page 194
On the Web......Page 195
E ects on Health......Page 196
Testing......Page 197
On the Web......Page 198
E ects on Health......Page 199
Legislation......Page 200
On the Web......Page 201
E ects on Health......Page 202
Sources......Page 203
Decontamination......Page 204
Published......Page 205
On the Web......Page 206
E ects on Health......Page 207
Sources......Page 208
Testing......Page 209
On the Web......Page 210
Occurrence in Foods......Page 211
Sources......Page 212
Decontamination......Page 213
Others......Page 214
On the Web......Page 215
E ects on Health......Page 216
Legislation......Page 217
On the Web......Page 218
E ects on Health......Page 219
Control Options......Page 220
Decontamination......Page 221
Published......Page 222
On the Web......Page 223
E ects on Health......Page 224
Processing......Page 225
Published......Page 226
On the Web......Page 227
E ects on Health......Page 228
On the Web......Page 229
Occurrence in Foods......Page 230
E ects on Health......Page 231
Post-harvest Handling and Storage......Page 232
Others......Page 233
On the Web......Page 234
E ects on Health......Page 235
Stability in Foods......Page 236
Legislation......Page 237
On the Web......Page 238
Toxins......Page 239
Other Fusarium Toxins......Page 240
PR-Toxin......Page 241
Viomellein, Vioxanthin and Xanthomegnin......Page 242
On the Web......Page 243
E ects on Health......Page 244
Sources of Further Information......Page 245
Occurrence in Foods......Page 246
E ects on Health......Page 247
Legislation......Page 248
On the Web......Page 249
E ects on Health......Page 250
Product Use......Page 251
On the Web......Page 252
E ects on Health......Page 253
Sources......Page 254
Cultivar Selection......Page 255
On the Web......Page 256
E ects on Health......Page 258
Published......Page 259
Occurrence in Foods......Page 260
E ects on Health......Page 261
Published......Page 262
On the Web......Page 263
Occurrence in Foods......Page 264
Sources......Page 265
Control Options......Page 266
On the Web......Page 267
E ects on Health......Page 268
Legislation......Page 269
On the Web......Page 270
E ects on Health......Page 271
Sources......Page 272
Legislation......Page 273
On the Web......Page 274
Occurrence in Foods......Page 275
E ects on Health......Page 276
Control Options......Page 277
On the Web......Page 278
E ects on Health......Page 279
Sources......Page 280
Legislation......Page 281
On the Web......Page 282
E ects on Health......Page 283
Control Options......Page 285
On the Web......Page 286
E ects on Health......Page 287
Sources......Page 288
On the Web......Page 289
Occurrence in Foods......Page 290
E ects on Health......Page 291
Control Options......Page 292
Published......Page 293
E ects on Health......Page 294
Sources......Page 295
Temperature Control......Page 296
Legislation......Page 297
On the Web......Page 298
Occurrence in Foods......Page 299
E ects on Health......Page 300
Stability in Foods......Page 301
Processing......Page 302
On the Web......Page 303
E ects on Health......Page 304
Legislation......Page 305
On the Web......Page 306
Occurrence in Foods......Page 307
Control Options......Page 308
Published......Page 309
On the Web......Page 310
E ects on Health......Page 311
Published......Page 312
On the Web......Page 313
Occurrence in Foods......Page 314
Stability in Foods......Page 315
Published......Page 316
On the Web......Page 317
Occurrence in Foods......Page 318
Sources......Page 319
Published......Page 320
On the Web......Page 321
Occurrence in Foods......Page 322
Sources......Page 323
Processing......Page 324
On the Web......Page 325
E ects on Health......Page 327
Stability in Foods......Page 328
Published......Page 329
On the Web......Page 330
Occurrence in Foods......Page 331
E ects on Health......Page 332
Product Use......Page 333
EU......Page 334
On the Web......Page 335
Occurrence in Foods......Page 336
E ects on Health......Page 337
Control Options......Page 339
EU......Page 340
Published......Page 342
On the Web......Page 343
E ects on Health......Page 344
Stability in Foods......Page 345
On the Web......Page 346
What are Antibiotics?......Page 347
E ects on Health......Page 348
Primary Production......Page 349
EU......Page 350
On the Web......Page 351
Occurrence in Foods......Page 352
Sources......Page 353
EU Legislation......Page 354
Published......Page 355
On the Web......Page 356
Section 3: Allergens......Page 358
What is Food Allergy?......Page 360
Prevalence......Page 361
Dose-Response......Page 362
On the Web......Page 363
Allergenicity......Page 364
Management of Celery Allergy......Page 365
On the Web......Page 366
Prevalence......Page 367
On the Web......Page 368
E ects on Health......Page 369
Published......Page 370
On the Web......Page 371
E ects on Health......Page 372
Management of Milk Allergy......Page 373
On the Web......Page 374
Prevalence......Page 375
Management of Mustard Allergy......Page 376
On the Web......Page 377
Prevalence......Page 378
Dose-Response......Page 379
On the Web......Page 380
Prevalence......Page 381
Management of Crustacean Shellfis Allergy......Page 382
On the Web......Page 383
Prevalence......Page 384
Management of Soya Allergy......Page 385
On the Web......Page 386
Prevalence......Page 387
Management of Sesame Allergy......Page 388
On the Web......Page 389
E ects on Health......Page 390
Management of Sulfit Allergy......Page 391
On the Web......Page 392
E ects on Health......Page 393
Management of Tree-Nut Allergy......Page 394
On the Web......Page 395
Prevalence......Page 396
Management of Wheat Allergy......Page 397
On the Web......Page 398
Manufacturing......Page 399
Unknown......Page 0
Allergen-Control Plan......Page 400
On the Web......Page 401
EU Legislation......Page 402
US Legislation......Page 404
On the Web......Page 405
Section 4: Food Safety Legislation......Page 406
European Legislation......Page 408
The Food Hygiene Package......Page 409
Other EU Legislation......Page 410
Federal Legislation......Page 411
Published......Page 412
Section 5: Sources of Further Information......Page 414
On the Web......Page 413
Traditional Publications......Page 416
List of Useful Web Sites......Page 417




نظرات کاربران