دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Ruth Oldenziel. Karin Zachmann
سری: Inside technology
ISBN (شابک) : 0262151197, 9780262151191
ناشر: MIT Press
سال نشر: 2009
تعداد صفحات: 429
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 3 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Cold War kitchen: Americanization, technology, and European users به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب آشپزخانه جنگ سرد: آمریکایی سازی، فناوری و کاربران اروپایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
آشپزخانه به عنوان نماد سیاسی و واقعیت مادی در سال های جنگ سرد.
The kitchen as political symbol and material reality in the cold war years.
Contents......Page 6
Acknowledgments......Page 8
1 Kitchens as Technology and Politics......Page 12
I Staging the Kitchen Debate......Page 42
2 The American ‘‘Fat Kitchen’’ in Europe......Page 44
3 Staging the Kitchen Debate......Page 70
4 ‘‘Our Kitchen Is Just as Good’......Page 94
5 The Radiant American Kitchen......Page 124
6 Supermarket USA Confronts State Socialism......Page 148
II European Kitchen Politics......Page 172
7 The Frankfurt Kitchen......Page 174
8 Civilizing Housewives versus Participatory Users......Page 196
9 ‘‘Consultation Required!’'......Page 220
III Transatlantic Technological Transfer......Page 244
10 The Nation State or the United States?......Page 246
11 Managing Choice......Page 270
12 What’s New?......Page 296
IV Spreading Kitchen Affairs......Page 324
13 Exporting the American Cold War Kitchen......Page 326
14 The Cold War and the Kitchen in a Global Context......Page 352
Selected Bibliography......Page 374
List of Contributors......Page 408
Index......Page 414