ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Dessert FourPlay: Sweet Quartets from a Four-Star Pastry Chef

دانلود کتاب دسر FourPlay: کوارتت های شیرین از یک قنادی چهار ستاره

Dessert FourPlay: Sweet Quartets from a Four-Star Pastry Chef

مشخصات کتاب

Dessert FourPlay: Sweet Quartets from a Four-Star Pastry Chef

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 0307351378, 9780307351371 
ناشر: Clarkson Potter 
سال نشر: 2008 
تعداد صفحات: 141 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 40 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 45,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 9


در صورت تبدیل فایل کتاب Dessert FourPlay: Sweet Quartets from a Four-Star Pastry Chef به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب دسر FourPlay: کوارتت های شیرین از یک قنادی چهار ستاره نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب دسر FourPlay: کوارتت های شیرین از یک قنادی چهار ستاره

توت فرنگی را در نظر بگیرید: طعم و بافت آشنای آن. بوی تازه و شیرین آن حالا همان میوه را تقطیر و گازدار برای یک نوشابه با طراوت تصور کنید، به آرامی برای یک کیک توت فرنگی تازه اختراع شده، یک بستنی توت فرنگی خامه ای و یک چرم توت فرنگی جویدنی و ترکیب با خامه نارگیل و شیرینی شکلاتی ترد تهیه کنید. به تنهایی، هر دسر طعمی از بهشت ​​دارد، اما در کنار هم این «چهار بازی» یا مزه که توسط جانی ایوزینی، شیرینی‌پز فوق‌ستاره رستوران چهار ستاره مشهور Jean Georges در نیویورک خلق شده است، یک انفجار پیچیده از طعم آشناست. با طعم سرشار از توت فرنگی روی زبان شما شروع می شود و با سوزن سوزن شدن در بینی شما پایان می یابد. به دور از تکه کیک معمولی در پایان غذا، خلاقیت‌های فصلی جانی - چهار دسر کوچک در یک کوارتت از طعم‌ها و بافت‌های مکمل - یک ماجراجویی آشپزی است. در Dessert FourPlay، او اسرار و الهام‌های خود را به اشتراک می‌گذارد و دستور العمل‌های برجسته برای دسرهای باورنکردنی ارائه می‌کند که می‌توان آنها را به تنهایی سرو کرد یا در گروه‌های چهاربازی امضای او ترکیب کرد، و یک پایان شیرین عالی برای هر وعده غذایی ایجاد کرد. جانی با در نظر گرفتن آشپز خانگی، نکاتی را در مورد آن ارائه می‌کند. دستور العمل های حرفه ای را ساده می کند و دستور العمل های اساسی برای کیک های متعالی، کوکی ها، تویل ها، بستنی ها، شربت ها، گرانیت ها و موارد دیگر ارائه می دهد. از این بلوک های ساختمانی می توان برای ایجاد دسرهای چندوجهی باشکوه استفاده کرد، یا می توانند به تنهایی دسرهای عالی باشند. برخی از دستور العمل ها تطبیق پذیری شگفت انگیزی دارند: لعاب شکلاتی صاف و براقی که جانی برای کیک های یخ استفاده می کند، به عنوان سس تند فاج نهایی دو برابر می شود. خمیر لیمویی مادلین تبدیل به لایه ای در کیک می شود. ایوززینی خنک با پفک های داغ، ترد، خامه ای، شیرین با تند، و مورد انتظار - شکلات، توت فرنگی و دارچین - با غیرمنتظره - چیلی، چغندر و پفک های شکلاتی ترکیب می شود. نتیجه: دسرهایی که طراوت، الهام بخش و فراتر از انتظارات راضی کننده هستند. دسر FourPlay تمام حواس را تقویت می کند و آشپزهای خانه را الهام می بخشد تا خودشان دسرهای خلاقانه بسازند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Consider the strawberry: its familiar flavor and texture; its fresh, sweet smell. Now imagine the same fruit distilled and carbonated for a refreshing soda, slow-roasted for a reinvented strawberry shortcake, made into a creamy strawberry ice cream and a chewy strawberry leather, and combined with coconut cream and crisp chocolate pastry. Alone, each dessert is a taste of paradise, but together this “fourplay,” or tasting, created by Johnny Iuzzini, superstar pastry chef of the celebrated four-star restaurant Jean Georges in New York, is a sophisticated explosion of a familiar flavor that begins with the taste of strawberry rich on your tongue and ends with an effervescent tingle in your nose. Far from the conventional slice of cake at the end of a meal, Johnny’s seasonal creations—four mini desserts in a quartet of complementary flavors and textures—are a culinary adventure. In Dessert FourPlay, he shares his secrets and inspirations, delivering standout recipes for incredible desserts that can be served alone or combined into his signature fourplay groupings, creating the perfect sweet finale for any meal.With the home cook in mind, Johnny offers tips on simplifying professional recipes and provides basic recipes for transcendent cakes, cookies, tuiles, ice creams, sorbets, granit?s, and more. These building blocks can be used to create magnificent multifaceted desserts, or they can be perfect desserts by themselves. Some recipes have surprising versatility: the shiny smooth chocolate glaze Johnny uses to ice cakes doubles as the ultimate hot fudge sauce; a lemony madeleine batter becomes a layer in a cake.Iuzzini pairs cool with hot, crispy with creamy, sweet with spicy, and the expected—chocolate, strawberries, and cinnamon—with the unexpected—chiles, beets, and chocolatey puffs. The result: desserts that refresh, inspire, and satisfy beyond expectations. Dessert FourPlay invigorates all the senses and inspires home cooks to create innovative desserts of their own.



فهرست مطالب

000001......Page 1
000002......Page 2
000003......Page 3
000004......Page 4
000005......Page 5
000006......Page 6
000007......Page 7
000008......Page 8
000009......Page 9
000010......Page 10
000011......Page 11
000012......Page 12
000013......Page 13
000014......Page 14
000015......Page 15
000016......Page 16
000017......Page 17
000018......Page 18
000019......Page 19
000020......Page 20
000021......Page 21
000022......Page 22
000023......Page 23
000024......Page 24
000025......Page 25
000026......Page 26
000027......Page 27
000028......Page 28
000029......Page 29
000030......Page 30
000031......Page 31
000032......Page 32
000033......Page 33
000034......Page 34
000035......Page 35
000036......Page 36
000037......Page 37
000038......Page 38
000039......Page 39
000040......Page 40
000041......Page 41
000042......Page 42
000043......Page 43
000044......Page 44
000045......Page 45
000046......Page 46
000047......Page 47
000048......Page 48
000049......Page 49
000050......Page 50
000051......Page 51
000052......Page 52
000053......Page 53
000054......Page 54
000055......Page 55
000056......Page 56
000057......Page 57
000058......Page 58
000059......Page 59
000060......Page 60
000061......Page 61
000062......Page 62
000063......Page 63
000064......Page 64
000065......Page 65
000066......Page 66
000067......Page 67
000068......Page 68
000069......Page 69
000070......Page 70
000071......Page 71
000072......Page 72
000073......Page 73
000074......Page 74
000075......Page 75
000076......Page 76
000077......Page 77
000078......Page 78
000079......Page 79
000080......Page 80
000081......Page 81
000082......Page 82
000083......Page 83
000084......Page 84
000085......Page 85
000086......Page 86
000087......Page 87
000088......Page 88
000089......Page 89
000090......Page 90
000091......Page 91
000092......Page 92
000093......Page 93
000094......Page 94
000095......Page 95
000096......Page 96
000097......Page 97
000098......Page 98
000099......Page 99
000100......Page 100
000101......Page 101
000102......Page 102
000103......Page 103
000104......Page 104
000105......Page 105
000106......Page 106
000107......Page 107
000108......Page 108
000109......Page 109
000110......Page 110
000111......Page 111
000112......Page 112
000113......Page 113
000114......Page 114
000115......Page 115
000116......Page 116
000117......Page 117
000118......Page 118
000119......Page 119
000120......Page 120
000121......Page 121
000122......Page 122
000123......Page 123
000124......Page 124
000125......Page 125
000126......Page 126
000127......Page 127
000128......Page 128
000129......Page 129
000130......Page 130
000131......Page 131
000132......Page 132
000133......Page 133
000134......Page 134
000135......Page 135
000136......Page 136
000137......Page 137
000138......Page 138
000139......Page 139
000140......Page 140
000141......Page 141




نظرات کاربران