ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Saucier's Apprentice

دانلود کتاب شاگرد Saucier

Saucier's Apprentice

مشخصات کتاب

Saucier's Apprentice

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9780307764805 
ناشر: Knopf Doubleday Publishing Group 
سال نشر: 2010 
تعداد صفحات:  
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 3 Mb 

قیمت کتاب (تومان) : 39,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 10


در صورت تبدیل فایل کتاب Saucier's Apprentice به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب شاگرد Saucier نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب شاگرد Saucier

در اینجا اولین کتاب تمام سس های عالی از سیستم عملی و کاربردی است. ریموند سوکولوف، سردبیر سابق غذای The First که به طور گسترده تحسین شده بود، اشاره کرد که هنر تا به حال مرموز نعلبکی، همانطور که توسط بهترین سرآشپزهای رستوران انجام می شد، بر اساس یک تکنیک زیبا "فست فود" است. و این چیزی است که او در کتاب منحصر به فرد، مفید و شوخ خود نشان می دهد: - چگونه سه سس اصلی کلاسیک را در زمان فراغت خود تهیه کنید (سس های "مادر" که بقیه از آنها تکامل می یابند: قهوه ای، سفید، و ماهی ولوت. )... -- نحوه یخ زدن آنها در ظروف یک وعده غذایی، آماده برای استفاده در یک لحظه... -- چگونه هر یک از این سس های اولیه را سریع و آسان به سس های دقیق تبدیل کنیم. که سرآشپزهای فرانسوی به آن شهرت دارند و در بهترین رستوران ها سرو می کنند... -- نحوه تهیه غذای کلاسیک که هر سس به طور سنتی برای آن استفاده می شود، با پیشنهاداتی برای افزایش غذاهای ساده تر (دستورالعمل ها طیف وسیعی از Duckling a la Bigarade تا Poached را دارند. تخم مرغ پتی دوک -- یعنی با سس شاتوبریاند). پس از آن، آقای سوکولوف مجموعه‌ای جامع از دستور العمل‌ها - معتبر، واضح و آسان برای پیروی - و همچنین روشی مبتکرانه برای پخت و پز برای آشپزخانه‌های معمولی طراحی کرده است. این کتاب سرشار از افسانه های آشپزی و با گزارش های اطمینان بخش از تجربیات خود نویسنده به عنوان شاگرد امروزی Saucier است، این کتابی است که برای هر آشپز آماتور خوبی که می خواهد غذاهای مجلل در خانه برای مناسبت های بزرگ و کوچک تولید کند، جذاب خواهد بود.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Here is the first book all the great sauces of practical, workable system. Raymond Sokolov, the widely admired former Food Editor of The first to point out that the hitherto mysterious saucier's art, as practiced by the best restaurant chefs, is based on what amounts to an elegant "fast food" technique. And this is what he demonstrates in his unique, useful, and witty book: -- How to prepare, at your leisure, the three fundamental classic sauces (the "mother" sauces from which all others evolve: Brown, White, and Fish Veloute)... -- How to freeze them in one-meal-size containers, ready for use at a moment's notice... -- How to transform any of these basic put-away sauces, quickly and easily, into the exact ones that French chefs are famous for and serve in the finest restaurants... -- How to prepare the classic dish for which each sauce is traditionally used, with suggestions for enhancing simpler fare (the recipes run the gamut from Duckling a la Bigarade to Poached Eggs Petit-Duc -- that is, with Chateaubriand Sauce). Mr. Sokolov has conceived, then, a comprehensive collection of recipes -- authoritative, clear, and easy to follow -- as well as an inventive method of cooking for the average kitchen. Peppered with culinary lore and with reassuring accounts of the author's own experiences as a modern-day Saucier's Apprentice, here is a book that will appeal to every good amateur cook who wants to produce sumptuous fare at home for occasions great and small.





نظرات کاربران