دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: First Edition
نویسندگان: Matt Lee. Ted Lee
سری:
ISBN (شابک) : 0307453596, 9780307453594
ناشر: Crown Publishing Group
سال نشر: 2009
تعداد صفحات: 354
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 10 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب The Lee Bros. Simple Fresh Southern: Knockout Dishes with Down-Home Flavor به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب لی برادران ساده تازه تازه جنوبی: ظروف حذفی با طعم پایین خانه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
از دو برادری که در کارولینای جنوبی پرورش یافته اند، کتاب آشپزی پیشگامانه برای آشپزی جدید جنوبی آمده است: برادران لی ساده، تازه، جنوبی. مت و تد لی با سبزیهایی که مدتها پخته میشد، گوشتهایی که آهسته دودی میکردند و همه چیز را سرخ میکردند بزرگ شدند. اما پس از سالها سفر به عنوان روزنامهنگار و با غذاهای تازه مزرعهای که بیش از هر زمان دیگری در دسترس بودند، مت و تد دستور العملهای قدیمی را با دستور العملهای جدید و با طعمهای روشن ترکیب کردند. با استفاده از محصولات ترد، روشهای پخت سبکتر، و ترکیبهای شگفتانگیز، اینها دستور العملهایی برای تهیه هر شب هفته هستند. از نسخه گالینگور.
From two South Carolina-bred brothers comes the ground-breaking cookbook for new Southern cooking: The Lee Bros. Simple, Fresh, Southern. Matt and Ted Lee were raised on long-simmered greens, slow-smoked meats, and deep-fried everything. But after years of traveling as journalists and with farm fresh foods more available than ever, Matt and Ted have combined the old with the new, infusing family recipes with bright flavors. Using crisp produce, lighter cooking methods, and surprising combinations, these are recipes to make any night of the week.From the Hardcover edition.