ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Food, energy, and society

دانلود کتاب غذا، انرژی و جامعه

Food, energy, and society

مشخصات کتاب

Food, energy, and society

ویرایش: Rev Sub 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 0870813862, 9780870813863 
ناشر: University Press of Colorado 
سال نشر: 1996 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English  
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 2 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 58,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 7


در صورت تبدیل فایل کتاب Food, energy, and society به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب غذا، انرژی و جامعه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب غذا، انرژی و جامعه

از زمان انتشار اولین نسخه غذا، انرژی و جامعه در سال 1979، منابع انرژی جهان، به ویژه سوخت های فسیلی، با افزایش استفاده از آنها کاهش یافته است. منابع دیگر منابع اصلی مورد نیاز برای زندگی انسان نیز تحت فشار فزاینده ای قرار گرفته است. اینها شامل زمین حاصلخیز، آب شیرین و تنوع زیستی است. در واقع، یکپارچگی این منابع زیست محیطی به خطر افتاده است. به همین دلیل، دامنه ویرایش دوم گسترش یافته است تا در مورد زمین، آب، انرژی و منابع بیولوژیکی و عملکرد آنها در سیستم تولید مواد غذایی بحث شود. این ویرایش اصلاح‌شده نشان‌دهنده تلاش‌های مشترک بسیاری از افراد و ملت‌ها است، زیرا با معضل اجتناب‌ناپذیری مواجه هستند که چگونه می‌توان همه را با توجه به محدودیت‌های زمین، آب، انرژی و منابع بیولوژیکی تغذیه کرد. همه این منابع از زندگی انسان پشتیبانی می کند و در دسترس بودن آنها کیفیت زندگی نسل های آینده را تعیین می کند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Since the first edition of Food, Energy and Society was published in 1979, world energy supplies, especially fossil fuels, have dwindled as their use has soared. Supplies of the other major resources required for human life also have come under growing pressure. These include fertile land, fresh water, and biological diversity. Indeed, the very integrity of these environmental resources is threatened. For this reason, the scope of the second edition has been expanded to include discussions of land, water, energy and biological resources and their function in the food production system. This revised edition represents the cooperative efforts of many individuals and nations as they face the inevitable dilemma of how everyone can be fed, given the limits of land, water, energy, and biological resources. All of these resources support human life, and their availability will determine the quality of life for future generations.





نظرات کاربران