ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب The multicultural cookbook for students

دانلود کتاب کتاب آشپزی چند فرهنگی برای دانش آموزان

The multicultural cookbook for students

مشخصات کتاب

The multicultural cookbook for students

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 0897747356, 9780897747356 
ناشر: ABC-CLIO 
سال نشر: 1993 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English  
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 821 کیلوبایت 

قیمت کتاب (تومان) : 47,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 12


در صورت تبدیل فایل کتاب The multicultural cookbook for students به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب کتاب آشپزی چند فرهنگی برای دانش آموزان نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب کتاب آشپزی چند فرهنگی برای دانش آموزان

با کتاب آشپزی چندفرهنگی برای دانش آموزان، یک تور اشتها آور در جهان داشته باشید. قبل از هر گروه از دستور العمل ها، بر اساس منطقه و سپس بر اساس کشور، شرح مختصری از جغرافیا، تاریخ و سنت های آشپزی کشور ارائه می شود. دستور العمل ها تعداد افرادی که در هر غذا سرو می شوند، مواد تشکیل دهنده - با جایگزینی مناسب برای اقلام عجیب و غریب تر - تجهیزات مورد نیاز، و دستورالعمل های آسان برای تهیه غذاها را فهرست می کند. یک واژه نامه نیز گنجانده شده است. برای کلاس های 4-12 توصیه می شود.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Take an appetizing tour of the world with The Multicultural Cookbook for Students. Arranged by region and then by country, each group of recipes is preceded by a brief description of the geography, history, and culinary traditions of the country. Recipes list the number of people served per dish, the ingredients--with appropriate substitutions for more exotic items--the equipment needed, and easy-to-follow directions for the preparation of dishes. A glossary is also included. Recommended for grades 4-12.





نظرات کاربران