دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Greg Richards
سری:
ISBN (شابک) : 0415273811, 9780203218617
ناشر: Routledge
سال نشر: 2002
تعداد صفحات: 245
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Tourism and Gastronomy (Routledge Advances in Tourism, 11) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب گردشگری و غذا (پیشرفت های روتلج در گردشگری، 11) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در سال های اخیر، تاکید فزاینده ای بر تجربیات گردشگری و جاذبه های مرتبط با غذا شده است. در بسیاری از موارد غذا خوردن در خارج از خانه در تعطیلات شامل «مصرف» یک میراث محلی است که با آنچه در بازدید از مکانهای تاریخی و موزهها تجربه میشود، قابل مقایسه است. گردشگری و غذا با گرد هم آوردن گروهی از کارشناسان بین المللی به این موضوع می پردازد تا درک بهتری از نقش، توسعه و آینده غذا و میراث آشپزی در گردشگری ایجاد کند. دانشجویان و محققان در زمینه های گردشگری، میراث فرهنگی، مهمان نوازی، مدیریت هتلداری و کیترینگ این کتاب را منبع اطلاعاتی بسیار ارزشمندی خواهد یافت.
In recent years, a growing emphasis has been placed on tourism experiences and attractions related to food. In many cases eating out while on holiday includes the 'consumption' of a local heritage, comparable to what is experienced when visiting historical sites and museums.Despite this increasing attention, however, systematic research on the subject has been nearly absent. Tourism and Gastronomy addresses this by drawing together a group of international experts in order to develop a better understanding of the role, development and future of gastronomy and culinary heritage in tourism.Students and researchers in the areas of tourism, heritage, hospitality, hotel management and catering will find this book an extremely valuable source of information.