ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Tourism and Gastronomy (Routledge Advances in Tourism, 11)

دانلود کتاب گردشگری و غذا (پیشرفت های روتلج در گردشگری، 11)

Tourism and Gastronomy (Routledge Advances in Tourism, 11)

مشخصات کتاب

Tourism and Gastronomy (Routledge Advances in Tourism, 11)

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 0415273811, 9780203218617 
ناشر: Routledge 
سال نشر: 2002 
تعداد صفحات: 245 
زبان: English  
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 2 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 42,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 20


در صورت تبدیل فایل کتاب Tourism and Gastronomy (Routledge Advances in Tourism, 11) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب گردشگری و غذا (پیشرفت های روتلج در گردشگری، 11) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب گردشگری و غذا (پیشرفت های روتلج در گردشگری، 11)

در سال های اخیر، تاکید فزاینده ای بر تجربیات گردشگری و جاذبه های مرتبط با غذا شده است. در بسیاری از موارد غذا خوردن در خارج از خانه در تعطیلات شامل «مصرف» یک میراث محلی است که با آنچه در بازدید از مکان‌های تاریخی و موزه‌ها تجربه می‌شود، قابل مقایسه است. گردشگری و غذا با گرد هم آوردن گروهی از کارشناسان بین المللی به این موضوع می پردازد تا درک بهتری از نقش، توسعه و آینده غذا و میراث آشپزی در گردشگری ایجاد کند. دانشجویان و محققان در زمینه های گردشگری، میراث فرهنگی، مهمان نوازی، مدیریت هتلداری و کیترینگ این کتاب را منبع اطلاعاتی بسیار ارزشمندی خواهد یافت.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

In recent years, a growing emphasis has been placed on tourism experiences and attractions related to food. In many cases eating out while on holiday includes the 'consumption' of a local heritage, comparable to what is experienced when visiting historical sites and museums.Despite this increasing attention, however, systematic research on the subject has been nearly absent. Tourism and Gastronomy addresses this by drawing together a group of international experts in order to develop a better understanding of the role, development and future of gastronomy and culinary heritage in tourism.Students and researchers in the areas of tourism, heritage, hospitality, hotel management and catering will find this book an extremely valuable source of information.





نظرات کاربران