ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Secrets of a New Orleans Chef: Recipes from Tom Cowman's Cookbook

دانلود کتاب اسرار یک سرآشپز نیواورلئان: دستور العمل هایی از کتاب آشپزی تام کاومن

Secrets of a New Orleans Chef: Recipes from Tom Cowman's Cookbook

مشخصات کتاب

Secrets of a New Orleans Chef: Recipes from Tom Cowman's Cookbook

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 1578061792, 9781578061792 
ناشر: Univ. Press of Mississippi 
سال نشر: 1999 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 1 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 33,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 10


در صورت تبدیل فایل کتاب Secrets of a New Orleans Chef: Recipes from Tom Cowman's Cookbook به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب اسرار یک سرآشپز نیواورلئان: دستور العمل هایی از کتاب آشپزی تام کاومن نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب اسرار یک سرآشپز نیواورلئان: دستور العمل هایی از کتاب آشپزی تام کاومن

یکی از بهترین سرآشپزهای نیواورلئان اسرار آشپزی خود را فاش می کند، از جمله: موس قزل آلا، اردک لانگ آیلند کباب، کاری بره، باربادوس رام ترایفل، و کیک شکلاتی بسیار خاص نویسنده.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

One of New Orlean's best chefs divulges his culinary secrets, among them: Trout Mousse, Roast Long Island Duck, Lamb Curry, Barbados Rum Trifle, and the author's very special chocolate cake.





نظرات کاربران