دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1 نویسندگان: Paul Pechan, Ortwin Renn, Allan Watt, Ingemar Pongratz (auth.) سری: ISBN (شابک) : 1441978674, 9781441978677 ناشر: Springer-Verlag New York سال نشر: 2011 تعداد صفحات: 156 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 1 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب ایمن یا غیر ایمن: تصمیم گیری در مورد خطر پذیرفتن در محیط و غذای ما: علوم غذایی، تغذیه، مهندسی ژنتیک، کنترل کیفیت، قابلیت اطمینان، ایمنی و ریسک
در صورت تبدیل فایل کتاب Safe or Not Safe: Deciding What Risks to Accept in Our Environment and Food به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب ایمن یا غیر ایمن: تصمیم گیری در مورد خطر پذیرفتن در محیط و غذای ما نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
ایمن یا غیر ایمن ارائه تصویری جامع از مسائل مربوط به خطرات مربوط به مواد غذایی است که در زندگی روزمره مشاهده می شود. شامل مثالهای زندگی واقعی متعددی است که نشان میدهد چگونه دانشمندان خطرات بالقوه را اندازهگیری، ارزیابی، ارزیابی و مدیریت میکنند، و چگونه این به ما کمک میکند تا در مورد نحوه مدیریت زنجیره غذایی و در نهایت غذایی که میخوریم تصمیم بگیریم.
کتاب به چهار فصل مرتبط تقسیم شده است. فصل اول به ریسک می پردازد: مثال هایی از ریسک از زندگی روزمره ما آورده شده است، که نشان می دهد آنچه را که باید در مورد ریسک ها و نحوه مدیریت آنها بدانیم. فصل دوم به خطرات تنوع زیستی می پردازد. فصل سوم به بررسی خطراتی میپردازد که آلایندههای شیمیایی از طریق زنجیره غذایی برای سلامتی ما ایجاد میکنند. فصل آخر سه دهه گذشته از ایجاد مواد غذایی دستکاری شده ژنتیکی را مرور میکند و نه تنها بر علم پشت فنآوری، بلکه بر موضوعاتی مانند انتخاب و حقوق مصرفکننده، سیاست، سودمندی محصول و در دسترس بودن جایگزینها تمرکز دارد.
به ویژه متخصصان و مربیان علوم غذایی، دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد، متخصصان بهداشت و عموم علاقمندان نیز از این منبع بهرهمند خواهند شد.
Safe or Not Safe aims to present a comprehensive picture of food-related risk issues, as observed in daily life. Included are numerous real-life examples showing how scientists measure, assess, evaluate and manage potential risks, and how this helps us to decide how to manage our food chain and ultimately the food we eat.
The book is divided into four interrelated chapters. Chapter one deals with risk: Risk examples are given from our daily life, illustrating what we need to know about risks and how to manage them. Chapter two addresses the risks to biodiversity. Chapter three investigates the risks chemical contaminants pose to our health through the food chain. The final chapter reviews the last three decades of creating genetically engineered food, focusing not only on the science behind the technology, but also on issues, such as consumer choice and rights, politics, product usefulness, and the availability of alternatives.
Aimed especially at food science professionals and educators, undergraduate and graduate students, health professionals, and an interested general public will also benefit greatly from this resource.
Front Matter....Pages i-xii
Risks....Pages 1-40
Biodiversity at Risk....Pages 41-77
Chemical Contaminants in Food....Pages 79-100
The Food Choices We Make....Pages 101-142
Back Matter....Pages 143-145