دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 2nd نویسندگان: Norman J. Temple, Ted Wilson, David R. Jacobs Jr. سری: Nutrition and Health ISBN (شابک) : 1588294544, 9781588294548 ناشر: Humana Press سال نشر: 2006 تعداد صفحات: 486 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 26 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Nutritional Health: Strategies for Disease Prevention (Nutrition and Health) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب سلامت تغذیه: راهبردهای پیشگیری از بیماری (تغذیه و سلامت) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این نسخه توسعهیافته دوم کاملاً بهروز شده است تا همه تفکرات و اکتشافات جدیدی را که بیشترین ظرفیت را برای بهبود سلامت انسان و پیشرفت تغذیه دارند، در بر گیرد. نویسندگان فصلهای یکپارچه مبتنی بر دادهها را ارائه میکنند که مهمترین جنبههای تعاملات پیچیده بین رژیم غذایی، اجزای مغذی آن، و تأثیرات آنها بر وضعیتهای بیماری، و آن دسته از شرایط سلامتی را که خطر ابتلا به بیماری مزمن را افزایش میدهند، ارائه میکنند. اگرچه بر چاقی، کنترل وزن، دیابت و سایر بیماریهای مزمن مرتبط با چاقی تاکید شده است، اما بیماریهای مزمن اصلی، از جمله سرطان، بیماریهای قلبی عروقی، دیابت و آلزایمر و همچنین بیماریهای مرتبط با افزایش سن، همه به طور کامل مورد بررسی قرار گرفتهاند. همچنین تعداد زیادی از مواد به روز شده در مورد مواد جدید مانند اسیدهای چرب با زنجیره بلند، فلاونوئیدها، کاروتنوئیدها، گیاهان، ویتامین ها، مواد معدنی، کربوهیدرات ها، اسیدهای آمینه و سایر اجزای رژیم غذایی و تقریباً در 100 وب سایت برای کمک به خوانندگان برای شناسایی منابع عالی وجود دارد. از اطلاعات
This second expanded edition has been brought fully up-to-date to include all the new thinking and discoveries that have the greatest capacity to improve human health and nutritional advancement. The authors provide practical, data-driven integrated chapters covering the most important aspects of the complex interactions between diet, its nutrient components, and their impacts on disease states, and on those health conditions that increase the risk of chronic disease. Though obesity, weight control, diabetes, and other chronic diseases associated with obesity are emphasized, the major chronic diseases are all thoroughly reviewed, including cancer, cardiovascular disease, diabetes, and Alzheimer's, as well as age-related diseases. There is also a wealth of updated material on novel substances such as long-chain fatty acids, flavonoids, carotenoids, herbs, vitamins, minerals, carbohydrates, amino acids, and other dietary components, and on almost 100 websites to help readers identify excellent sources of information.