ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Nutritional Health: Strategies for Disease Prevention (Nutrition and Health)

دانلود کتاب سلامت تغذیه: راهبردهای پیشگیری از بیماری (تغذیه و سلامت)

Nutritional Health: Strategies for Disease Prevention (Nutrition and Health)

مشخصات کتاب

Nutritional Health: Strategies for Disease Prevention (Nutrition and Health)

ویرایش: 2nd 
نویسندگان: , ,   
سری: Nutrition and Health 
ISBN (شابک) : 1588294544, 9781588294548 
ناشر: Humana Press 
سال نشر: 2006 
تعداد صفحات: 486 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 26 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 43,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 12


در صورت تبدیل فایل کتاب Nutritional Health: Strategies for Disease Prevention (Nutrition and Health) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب سلامت تغذیه: راهبردهای پیشگیری از بیماری (تغذیه و سلامت) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب سلامت تغذیه: راهبردهای پیشگیری از بیماری (تغذیه و سلامت)

این نسخه توسعه‌یافته دوم کاملاً به‌روز شده است تا همه تفکرات و اکتشافات جدیدی را که بیشترین ظرفیت را برای بهبود سلامت انسان و پیشرفت تغذیه دارند، در بر گیرد. نویسندگان فصل‌های یکپارچه مبتنی بر داده‌ها را ارائه می‌کنند که مهم‌ترین جنبه‌های تعاملات پیچیده بین رژیم غذایی، اجزای مغذی آن، و تأثیرات آن‌ها بر وضعیت‌های بیماری، و آن دسته از شرایط سلامتی را که خطر ابتلا به بیماری مزمن را افزایش می‌دهند، ارائه می‌کنند. اگرچه بر چاقی، کنترل وزن، دیابت و سایر بیماری‌های مزمن مرتبط با چاقی تاکید شده است، اما بیماری‌های مزمن اصلی، از جمله سرطان، بیماری‌های قلبی عروقی، دیابت و آلزایمر و همچنین بیماری‌های مرتبط با افزایش سن، همه به طور کامل مورد بررسی قرار گرفته‌اند. همچنین تعداد زیادی از مواد به روز شده در مورد مواد جدید مانند اسیدهای چرب با زنجیره بلند، فلاونوئیدها، کاروتنوئیدها، گیاهان، ویتامین ها، مواد معدنی، کربوهیدرات ها، اسیدهای آمینه و سایر اجزای رژیم غذایی و تقریباً در 100 وب سایت برای کمک به خوانندگان برای شناسایی منابع عالی وجود دارد. از اطلاعات


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

This second expanded edition has been brought fully up-to-date to include all the new thinking and discoveries that have the greatest capacity to improve human health and nutritional advancement. The authors provide practical, data-driven integrated chapters covering the most important aspects of the complex interactions between diet, its nutrient components, and their impacts on disease states, and on those health conditions that increase the risk of chronic disease. Though obesity, weight control, diabetes, and other chronic diseases associated with obesity are emphasized, the major chronic diseases are all thoroughly reviewed, including cancer, cardiovascular disease, diabetes, and Alzheimer's, as well as age-related diseases. There is also a wealth of updated material on novel substances such as long-chain fatty acids, flavonoids, carotenoids, herbs, vitamins, minerals, carbohydrates, amino acids, and other dietary components, and on almost 100 websites to help readers identify excellent sources of information.





نظرات کاربران