ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Desalination technology : health and environmental impacts

دانلود کتاب فناوری نمک زدایی: اثرات بهداشتی و زیست محیطی

Desalination technology : health and environmental impacts

مشخصات کتاب

Desalination technology : health and environmental impacts

دسته بندی: ساخت و ساز
ویرایش:  
نویسندگان: ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781439828908, 9781843393474 
ناشر: CRC Press/Taylor & Francis 
سال نشر: 2010 
تعداد صفحات: 191 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 4 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 31,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب فناوری نمک زدایی: اثرات بهداشتی و زیست محیطی: مهندسی صنایع و عمران، آب و فاضلاب



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 6


در صورت تبدیل فایل کتاب Desalination technology : health and environmental impacts به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب فناوری نمک زدایی: اثرات بهداشتی و زیست محیطی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب فناوری نمک زدایی: اثرات بهداشتی و زیست محیطی

فناوری نمک‌زدایی: اثرات بهداشتی و زیست‌محیطی آخرین پیشرفت‌ها در نمک‌زدایی را پوشش می‌دهد و اثرات زیست‌محیطی و سلامت عمومی این فناوری‌ها را بررسی می‌کند. این متن که توسط کارشناسان بین المللی نوشته شده است، مشخصاتی را برای ارزیابی کیفیت آب، مسائل فنی مرتبط با فناوری های نمک زدایی، و جنبه های شیمیایی آب شیرین شده و میکروبیولوژی آن ارائه می کند. کتاب همچنین در مورد مسائل حفاظت از محیط زیست بحث می کند که به بهینه سازی تاسیسات نمک زدایی پیشنهادی و موجود کمک می کند تا اطمینان حاصل شود که کشورها و مصرف کنندگان از مزایای دسترسی گسترده به آب شیرین شده بهره مند می شوند. . این شامل پوشش مسائل بهداشتی و زیست‌محیطی مانند حفظ انرژی و پایداری و همچنین حفاظت از اکوسیستم‌های حساس ساحلی و آب‌های زیرزمینی در برابر آلودگی توسط دفع سطحی کنسانتره می‌شود - چالش‌هایی که باید در طول طراحی، ساخت و بهره‌برداری از تاسیسات نمک‌زدایی مورد توجه قرار گیرند. . توسعه فن‌آوری‌های جدید و بهبودیافته نمک‌زدایی، از جمله روند کاهش هزینه‌های عمده، فرصت‌های دسترسی به مقادیر زیادی آب سالم را در بسیاری از نقاط جهان به طور قابل‌توجهی گسترش داده است. و در حالی که کتاب‌های زیادی در مورد نمک‌زدایی موجود است، رویکرد غیرمعمول این کتاب پوشش فنی آخرین فناوری‌ها را با پوشش اثرات زیست‌محیطی و سلامت عمومی این فناوری‌ها ترکیب می‌کند و آن را از سایر منابع متمایز می‌کند. این راهنمای فنی بر اساس تخصص عملی یک گروه متعادل از دانشمندان و مهندسان بین المللی ارائه می دهد. --- توضیحات محصول. بیشتر بخوانید...


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Desalination Technology: Health and Environmental Impacts covers the latest developments in desalination, examining the environmental and public health-related impacts of these technologies. Written by international experts, the text presents specifications for assessing water quality, technical issues associated with desalination technologies, and the chemical aspects of desalinated water and its microbiology. The book also discusses environmental protection issues that assist in the optimization of proposed and existing desalination facilities to ensure that nations and consumers enjoy the benefits of the expanded access to desalinated water. This includes coverage of health and environmental issues such as energy conservation and sustainability as well as protection of delicate coastal ecosystems and groundwater from contamination by surface disposal of concentrates--challenges that must be addressed during the design, construction, and operation of a desalination facility. Development of new and improved desalinization technologies, including major cost reduction trends, have significantly broadened the opportunities to access large quantities of safe water in many parts of the world. And while there are many books available on desalination, this book's unusual approach blends technical coverage of the latest technologies with coverage of the environmental and public health-related impacts of these technologies, setting it apart from other resources. It provides technical guidance based on the practical expertise of a balanced group of international scientists and engineers. --- Product Description. Read more...



فهرست مطالب


Content: Overview of the Health and Environmental Impacts of Desalination Technology, J. Cotruvo and H. Abouzaid Desalination Process Technology, N. Voutchkov, C. Sommariva, T. Pankratz, and J. Tonner Chemical Aspects of Desalinated Water, J. Fawell, M.Y. Abdulraheem, J. Cotruvo, F. Al-Awadhi, Y. Magara, and C. Nam Ong Sanitary Microbiology of the Production and Distribution of Desalinated Drinking Water, P. Payment, M. Prevost, J.-C. Block, and S. Jiang Monitoring, Surveillance, and Regulation, D. Cunliffe, S. Kunikane, R. Sakaji, and N. Carter Environmental Impact Assessment of Desalination Projects, S. Lattemann, K.H. Mancy, B.S. Damitz, H.K. Khordagui, and G. Leslie Index
Abstract:
Covers developments in desalination and examines the environmental and public health-related impacts of these technologies. This text presents specifications for assessing water quality, technical Read more...




نظرات کاربران