دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1 نویسندگان: J. P. Bantle, G. Slama سری: Nestlé Nutrition Workshop series ISBN (شابک) : 3805580959, 9783805580953 ناشر: S. Karger AG (Switzerland) سال نشر: 2006 تعداد صفحات: 238 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 1 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Nutritional Management of Diabetes Mellitus And Dysmetabolic Syndrome (Nestle‚ Nutrition Workshop Series: Clinical & Performance Program) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب مدیریت تغذیه دیابت شیرین و سندرم متابولیک (سری کارگاه آموزشی نستله، برنامه بالینی و عملکرد) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
ارزیابی راهبردهای درمان و پیشگیری در دهه آینده، انتظار میرود که تعداد جهانی افراد مبتلا به دیابت و در معرض خطر ابتلا به دیابت و بیماریهای قلبی عروقی تا 25 درصد افزایش یابد که عمدتاً ناشی از افزایش شیوع چاقی و عدم تحرک است. این مشکل به ویژه در آسیا جدی است، جایی که WHO پیش بینی می کند که در کمتر از یک دهه، 60٪ از جمعیت جهان مبتلا به دیابت پیدا خواهند شد. برای جلوگیری از تبدیل این بیماری به یک بار اقتصادی بزرگ، باید افراد در معرض خطر شناسایی و پیشگیری و مداخلات درمانی مناسب انجام شود. با اذعان به اینکه رژیم غذایی مطلوب برای دیابت هنوز تعریف نشده است و تغذیه و مدیریت سبک زندگی باید فردی باشد تا پتانسیل یک نتیجه موفقیت آمیز افزایش یابد، این نشریه تاثیر سبک زندگی - که شامل مدیریت تغذیه و فعالیت بدنی است - در پیشگیری را بررسی می کند. و درمان دیابت از جمله موضوعات مطرح شده می توان به سندرم دیس متابولیک، اثر گلیسمی کربوهیدرات ها، کنترل قند خون و موارد دیگر، دیابت در چرخه زندگی و همچنین نقش داروها و رژیم درمانی اشاره کرد. مقالات گردآوری شده در این نشریه که توسط متخصصان برجسته در این زمینه نوشته شده است، حاوی اطلاعات فراوانی برای متخصصان تغذیه، متخصصان تغذیه، پزشکان و اپیدمیولوژیست ها است.
Evaluating treatment and prevention strategies Over the next decade, the global number of people with diabetes and at risk of diabetes and cardiovascular disease is expected to grow by 25%, largely driven by the rising prevalence of obesity and inactivity. The problem is especially serious in Asia, where the WHO predicts that in less than a decade, 60% of the worldwide population with diabetes will be found. In order to avoid that the disease turns into a huge economic burden, individuals at risk must be identified, and prevention and suitable treatment interventions implemented. Conceding that the optimal diet for diabetes has yet to be defined and that nutrition and lifestyle management must be individualized to enhance the potential for a successful outcome, this publication examines the impact of lifestyle - which includes both nutritional management and physical activity - in the prevention and treatment of diabetes. Among the topics addressed are the dysmetabolic syndrome, glycemic effect of carbohydrates, glycemic control and beyond, diabetes in the life cycle as well as the role of drugs and dietary therapy. Written by leading experts in the field, the papers collected in this publication contain a wealth of information for nutritionists, dietitians, physicians and epidemiologists.