ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Cuisine and Culture: a history of food and people

دانلود کتاب آشپزی و فرهنگ: تاریخ غذا و مردم

Cuisine and Culture: a history of food and people

مشخصات کتاب

Cuisine and Culture: a history of food and people

ویرایش: 2 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 0471741728, 9780471741725 
ناشر: John Wiley and Sons 
سال نشر: 2007 
تعداد صفحات: 433 
زبان: English  
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 13 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 40,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 18


در صورت تبدیل فایل کتاب Cuisine and Culture: a history of food and people به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب آشپزی و فرهنگ: تاریخ غذا و مردم نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب آشپزی و فرهنگ: تاریخ غذا و مردم

شرحی روشنگر از چگونگی شکل دادن تاریخ به رژیم غذایی ما - اکنون بازبینی و به روز شده است چرا رومیان باستان معتقد بودند دارچین در باتلاق هایی رشد می کند که توسط خفاش های قاتل غول پیکر محافظت می شود؟ چگونه فرهنگ های آفریقایی وارد شده توسط برده داری بر آشپزی در جنوب آمریکا تأثیر گذاشت؟ مک دونالد 700 صندلی در پکن در عصر جهانی شدن چه خدمتی می کند؟ با پاسخ به این سؤالات و بسیاری دیگر از این قبیل، «آشپزی و فرهنگ»، نسخه دوم روایتی جذاب، آموزنده و شوخ از تعاملات بین تاریخ، فرهنگ و غذا ارائه می دهد. از ماقبل تاریخ و جوامع اولیه اطراف رودخانه‌های دجله و فرات گرفته تا سرآشپزهای مشهور امروزی، آشپزی و فرهنگ، نسخه دوم رویکردی چند فرهنگی و چند قومی را ارائه می‌کند که بین رویدادهای مهم تاریخی و چگونگی و چرایی تأثیرگذاری و تعریف این رویدادها بر سنت‌های آشپزی افراد مختلف ارتباط برقرار می‌کند. جوامع این نسخه دوم که کاملاً اصلاح و به روز شده است، ویژگی‌ها و پوشش‌های جدید و گسترده‌ای را ارائه می‌کند، از جمله: بخش‌های فرهنگ‌های متقاطع جدید، طرح‌های مختصری از غذاها و آداب و رسوم غذایی در حال حرکت بین فرهنگ‌ها ارائه می‌کند. امپراتوری های پرتغالی، ترکی/عثمانی و اتریش-مجارستان پوشش بیشتر اصلاحات ژنتیکی علمی غذا، از مندل در قرن نوزدهم تا بحث معاصر GM در مقابل مواد غذایی ارگانیک، حدس و گمان در مورد آینده غذا و موارد دیگر! نسخه دوم با نمونه دستور العمل ها و منوها، و همچنین عکس ها و تصاویر آشکار، آشپزی و فرهنگ، تاریخچه نظرسنجی ضروری برای دانش آموزان تاریخ غذا است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

An illuminating account of how history shapes our diets-now revised and updated Why did the ancient Romans believe cinnamon grew in swamps guarded by giant killer bats? How did the African cultures imported by slavery influence cooking in the American South? What does the 700-seat McDonald's in Beijing serve in the age of globalization? With the answers to these and many more such questions, Cuisine and Culture, Second Edition presents an engaging, informative, and witty narrative of the interactions among history, culture, and food. From prehistory and the earliest societies around the Tigris and Euphrates Rivers to today's celebrity chefs, Cuisine and Culture, Second Edition presents a multicultural and multiethnic approach that draws connections between major historical events and how and why these events affected and defined the culinary traditions of different societies. Fully revised and updated, this Second Edition offers new and expanded features and coverage, including: New Crossing Cultures sections providing brief sketches of foods and food customs moving between cultures More holiday histories, food fables, and food chronologies Discussions of food in the Byzantine, Portuguese, Turkish/Ottoman, and Austro-Hungarian empires Greater coverage of the scientific genetic modification of food, from Mendel in the 19th century to the contemporary GM vs. organic food debate Speculation on the future of food And much more! Complete with sample recipes and menus, as well as revealing photographs and illustrations, Cuisine and Culture, Second Edition is the essential survey history for students of food history.



فهرست مطالب

Cuisine and Culture: A History of Food and People, Second Edition......Page 5
CONTENTS......Page 7
Food for Thought......Page 0
WHAT DOES FOOD MEAN?......Page 15
WHEN IS AN APPLE NOT JUST AN APPLE?......Page 16
THE CHEF IN HISTORY......Page 17
WHAT IS TASTE?......Page 18
HISTORIOGRAPHY: A BRIEF HISTORY OF FOOD HISTORY......Page 19
WHAT’S NEW IN THE SECOND EDITION......Page 20
HISTORY ISN’T PRETTY......Page 21
ACKNOWLEDGMENTS......Page 22
PREHISTORY......Page 25
THE ANCIENT AGRICULTURAL REVOLUTION......Page 29
THE FERTILE CRESCENT: THE TIGRIS AND EUPHRATES RIVERS......Page 34
EGYPT: THE NILE RIVER......Page 37
CHINA: THE YELLOW ( HUANG HE) RIVER......Page 42
INDIA: THE INDUS RIVER......Page 46
THE MEDITERRANEAN SEA......Page 49
GREECE......Page 50
THE ROMAN EMPIRE......Page 58
Third Course: Crazy Bread, Coffee, and Courtly Manners......Page 77
CHRISTENDOM: THE EARLY MIDDLE AGES IN WESTERN EUROPE......Page 78
THE MUSLIM EMPIRE: BAGHDAD......Page 84
THE EASTERN ROMAN EMPIRE: BYZANTIUM......Page 89
CULTURE CLASH: THE CRUSADES......Page 93
CHRISTENDOM: THE LATE MIDDLE AGES IN EUROPE......Page 94
ASIA......Page 107
EUROPE......Page 115
THE AMERICAN EMPIRES......Page 124
COLUMBUS SETS SAIL FOR THE AMERICAS: 1492......Page 133
OLD WORLD TO NEW......Page 135
NEW WORLD TO OLD......Page 152
JAPAN......Page 158
EUROPE......Page 160
COLONIAL AMERICA......Page 168
THE SCIENTIFIC REVOLUTION......Page 180
THE GOLDEN AGE OF THE NETHERLANDS......Page 181
THE RUSSIAN BEAR......Page 187
FRANCE......Page 191
THE ENLIGHTENMENT......Page 197
AMERICA: FROM COLONY TO COUNTRY......Page 199
THE FRENCH REVOLUTION: “ LET THEM EAT CAKE”......Page 211
THE NAPOLEONIC ERA: 1799– 1815......Page 217
NAPOLEON’S AFTERMATH......Page 228
“ GO WEST, YOUNG MAN!”......Page 230
THE SOUTH......Page 234
THE CIVIL WAR— 1850– 1865......Page 237
RECONSTRUCTION— 1865– 1877......Page 240
THE WEST: THE RAILROAD AND THE INDIAN WARS— 1860s– 1886......Page 243
THE GILDED AGE......Page 248
NINETEENTH-CENTURY HEALTH FOOD MOVEMENTS......Page 259
Ninth Course: Sanitation, Nutrition, Colonization......Page 265
GERMS AND GENES......Page 266
THE BRITISH EMPIRE......Page 270
AFRICA ENSLAVED: WORKING FOR PEANUTS......Page 273
INDIA: “ THE JEWEL IN THE CROWN”......Page 278
CHINA: TEA AND OPIUM......Page 279
EASTERN EUROPE......Page 284
ITALY: UNIFIED COUNTRY, REGIONAL CUISINE......Page 288
THE NEW IMMIGRANTS AND THE MELTING POT......Page 294
PROGRESSIVES AND THE PURITY CRUSADE......Page 300
IN THE BELLE EPOQUE......Page 308
WORLD WAR I AND THE RUSSIAN REVOLUTION......Page 316
THE ROARING TWENTIES IN THE UNITED STATES......Page 325
THE GREAT DEPRESSION AND THE NEW DEAL......Page 334
WORLD WAR II......Page 342
POST– WORLD WAR II AND THE COLD WAR......Page 350
THE FAST-FOOD FIFTIES......Page 353
THE SIXTIES: REVOLUTIONS IN COLOR......Page 359
THE SEVENTIES: FOOD REVOLUTIONS......Page 363
THE EIGHTIES: POLITICAL AND RESTAURANT REVOLUTIONS......Page 366
THE NINETIES: THE RISE OF THE CELEBRITY CHEF......Page 373
THE NEW MILLENNIUM AND THE FUTURE OF FOOD......Page 380
Appendix A: FRENCH PRONUNCIATION......Page 394
Appendix B: ITALIAN PRONUNCIATION......Page 395
Appendix C: MAJOR WARS AND BATTLES (NOT ANCIENT)......Page 396
Appendix D: SELECTED COOKBOOK AND FOOD BOOKS CHRONOLOGY......Page 398
NOTES......Page 406
SELECTED BIBLIOGRAPHY......Page 416
INDEX......Page 425




نظرات کاربران