ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Cheese Rheology and Texture

دانلود کتاب رئولوژی و بافت پنیر

Cheese Rheology and Texture

مشخصات کتاب

Cheese Rheology and Texture

ویرایش: 1 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 1587160218, 9781587160219 
ناشر: CRC Press 
سال نشر: 2002 
تعداد صفحات: 435 
زبان: English  
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 6 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 43,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 18


در صورت تبدیل فایل کتاب Cheese Rheology and Texture به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب رئولوژی و بافت پنیر نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب رئولوژی و بافت پنیر

رئولوژی و بافت پنیر اولین مرجعی است که اطلاعات ضروری در مورد خواص رئولوژیکی و بافتی پنیر و تکنیک های اندازه گیری پیشرفته را گرد هم می آورد. این منبع جامع با مروری بر فناوری پنیرسازی و توضیحات دقیق روش‌های آزمایش رئولوژیکی بنیادی آغاز می‌شود. سپس آزمون تک محوری و مکانیک شکست، تئوری و کاربردهای روش‌های ویسکوالاستیک خطی (تست دینامیکی) و ویسکوالاستیسیته غیرخطی پنیرها را ارائه می‌کند. این کتاب در بررسی بافت پنیر بر روی مکانیک تمرکز دارد، در حالی که بر روش‌های اندازه‌گیری در بحث ذوب‌پذیری و کشش پنیر تأکید می‌کند. در نهایت به اثرات عوامل مختلف، مانند خواص شیر، فرآیندهای پنیرسازی، و فرآیندهای پس از تولید، بر روی خواص عملکردی پنیر می‌پردازد. با خلاصه کردن ادبیات گسترده موجود در مورد این موضوع، رئولوژی و بافت پنیر به کسانی که در صنایع لبنی و دانشگاهی هستند کمک می کند تا تکنیک مناسبی را برای اندازه گیری خواصی که مستقیماً به کاربردهای غذایی مربوط می شود انتخاب کنند و اطمینان حاصل کنند که پنیر در فرمولاسیون آنها همانطور که در نظر گرفته شده است عمل می کند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Cheese Rheology and Texture is the first reference to bring together the essential information on the rheological and textural properties of cheese and state-of-the-art measurement techniques. This comprehensive resource begins with an overview of cheesemaking technology and detailed descriptions of fundamental rheological test methods. Then it presents uniaxial testing and fracture mechanics, the theory and applications of linear viscoelastic methods (dynamic testing), and the nonlinear viscoelasticity of cheeses. The book focuses on mechanics in its examination of cheese texture, while it emphasizes measurement methods in its discussion of cheese meltability and stretchability. Finally it addresses the effects of various factors, such as the properties of milk, cheesemaking procedures, and post-manufacturing processes, on the functional properties of cheese. Summarizing the vast literature available on the subject, Cheese Rheology and Texture helps those in the dairy industry and in academia choose the proper technique to measure properties that directly relate to food applications and ensure that cheese in their formulations will function as intended.





نظرات کاربران