ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Le grand livre du sucre

دانلود کتاب کتاب شکر بزرگ

Le grand livre du sucre

مشخصات کتاب

Le grand livre du sucre

ویرایش:  
نویسندگان: ,   
سری:  
 
ناشر: Solar 
سال نشر: 1999 
تعداد صفحات: 176 
زبان: French 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 128 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 53,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 16


در صورت تبدیل فایل کتاب Le grand livre du sucre به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب کتاب شکر بزرگ نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب کتاب شکر بزرگ

شکر که به طور متناوب مورد ستایش و نکوهش قرار می گیرد و به عنوان دارو معروف است و سپس به عنوان غذا شناخته می شود، قبل از اینکه از رژیم غذایی و لذت ما جدا نشدنی شود، هرگز بحث برانگیخت. اوایل قرن بیست و یکم با انسان ها اشتباه گرفته شد. - این حماسه جهانی واقعی از شکر را ایجاد کرد - گیاهان، عمدتاً نیشکر و چغندر، روشی که در آن به استخراج ساکارز ادامه می دهیم، نمایش های مختلف شکر، اشیاء در خدمت... - که با کمال میل به لطف 250 عکس که به طرز شگفت انگیزی این اثر را به تصویر می کشد، کشف می کنیم - در نهایت، کاربردهای آشپزی شکر، از دستور پخت های گذشته تا شیرینی های خوشمزه از دوران کودکی ما، بدون فراموش کردن سنت های شیرین کشورهای مختلف جهان، فوراً دهان خود را آب کنید.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Tour a tour encense et decrie, celebre comme medicament puis reconnu comme nourriture, le sucre n a cesse de susciter des controverses avant de devenir indissociable de notre alimentation et de notre plaisir... celui de la gourmandise.- Au fil du temps, sa riche histoire, narree de la plus haute Antiquite jusqu au tournant XXI e siecle, s est confondue avec celle des hommes.- Cette epopee a cree un veritable univers du sucre - les plantes, principalement la canne et la betterave, la maniere dont on procede a l extraction du saccharose, les differentes presentations du sucre, les objets a son service... -, que l on decouvre avec plaisir grace aux 250 photos illustrant merveilleusement cet ouvrage.- Enfin, les utilisations culinaires du sucre, des recettes d autrefois aux delicieuses confiseries de notre enfance, sans oublier les traditions sucrees des differents pays du monde, mettent immediatement l eau a la bouche.



فهرست مطالب

Le Grand Livre du Sucre_1......Page 1
Le Grand Livre du Sucre_2......Page 115
Le Grand Livre du Sucre_3......Page 137




نظرات کاربران