ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب From Betty Crocker to Feminist Food Studies: Critical Perspectives on Women And Food

دانلود کتاب از بتی کراکر تا مطالعات فمینیستی غذا: دیدگاه‌های انتقادی در مورد زنان و غذا

From Betty Crocker to Feminist Food Studies: Critical Perspectives on Women And Food

مشخصات کتاب

From Betty Crocker to Feminist Food Studies: Critical Perspectives on Women And Food

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 1558495126, 9781558495128 
ناشر: Univ of Massachusetts Pr 
سال نشر: 2005 
تعداد صفحات: 313 
زبان: English  
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 3 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 49,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 17


در صورت تبدیل فایل کتاب From Betty Crocker to Feminist Food Studies: Critical Perspectives on Women And Food به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب از بتی کراکر تا مطالعات فمینیستی غذا: دیدگاه‌های انتقادی در مورد زنان و غذا نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب از بتی کراکر تا مطالعات فمینیستی غذا: دیدگاه‌های انتقادی در مورد زنان و غذا

تاریخچه غذا، آشپزی و غذا خوردن را روشن می کند. این مجموعه مقالات به بررسی ارتباط بین مطالعات مواد غذایی و مطالعات زنان می پردازد. از زنان در هند مستعمره گرفته تا فمینیست‌های ارمنی آمریکایی، این مقالات نشان می‌دهند که چگونه غذا به عنوان ابزاری برای اثبات استقلال و هویت شخصی عمل کرده است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Sheds light on the history of food, cooking, and eating. This collection of essays investigates the connections between food studies and women's studies. From women in colonial India to Armenian American feminists, these essays show how food has served as a means to assert independence and personal identity.



فهرست مطالب

Contents......Page 7
Preface......Page 9
Feminist Food Studies: A Brief History......Page 15
The Marketplace......Page 41
“I Guarantee”: Betty Crocker and the Woman in the Kitchen......Page 43
Counterintuitive: How the Marketing of Modernism Hijacked the Kitchen Stove......Page 55
Feeding Baby, Teaching Mother: Gerber and the Evolution of Infant Food and Feeding Practices in the United States......Page 76
Domesticating the Restaurant: Marketing the Anglo-American Home......Page 103
Histories......Page 121
Martha Ballard: A Woman’s Place on the Eastern Frontier......Page 123
Cooking to Survive: The Careers of Alice Foote MacDougall and Cleora Butler......Page 134
Women under Siege: Leningrad 1941–1942......Page 157
Representations......Page 175
Hiding Gender and Race in the Discourse of Commercial Food Consumption......Page 177
Indian Spices across the Black Waters......Page 199
The Border as Barrier and Bridge: Food, Gender, and Ethnicity in the San Luis Valley of Colorado......Page 214
Resistances......Page 233
Women Who Eat Too Much: Femininity and Food in Fried Green Tomatoes......Page 235
Chili Peppers as Tools of Resistance: Ketan Mehta’s Mirch Masala......Page 260
Shish Kebab Armenians?: Food and the Construction and Maintenance of Ethnic and Gender Identities among Armenian American Feminists......Page 271
Notes on Contributors......Page 295
A......Page 299
B......Page 300
C......Page 301
E......Page 303
F......Page 304
G......Page 305
I......Page 306
L......Page 307
M......Page 308
P......Page 309
R......Page 310
S......Page 311
W......Page 312
Z......Page 313




نظرات کاربران