ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Nutrition and health

دانلود کتاب تغذیه و سلامتی

Nutrition and health

مشخصات کتاب

Nutrition and health

ویرایش: 1 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 0632058447, 9780632058440 
ناشر: Blackwell 
سال نشر: 2002 
تعداد صفحات: 210 
زبان: English  
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 603 کیلوبایت 

قیمت کتاب (تومان) : 41,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 18


در صورت تبدیل فایل کتاب Nutrition and health به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب تغذیه و سلامتی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب تغذیه و سلامتی

تداوم انباشت شواهد علمی نشان می دهد که تغذیه یکی از مهم ترین عوامل تعیین کننده سلامت برای افراد است و عادات تغذیه ای خاص جمعیت های مختلف می تواند به طور قابل توجهی خطر کلی چندین بیماری مزمن را کاهش دهد. این نشریه برجسته، که شامل مقالات ارائه شده در اولین کنفرانس تغذیه و سلامت، موضوعات اصلی مرتبط با جنبه های تغذیه ای سلامت را پوشش می دهد. فصل‌های این کتاب مهم، مسائل حیاتی سلامت را شامل می‌شود، از جمله جزئیات ارتباط بین رژیم غذایی و بیماری‌های قلبی عروقی، چاقی، سرطان، دیابت و پوکی استخوان. فصول بعدی در تغذیه و سلامت موضوعات مهم تغذیه ای را پوشش می دهد، به عنوان مثال مدیریت فلور روده انسان، گیاهخواری و نقش محافظت کننده های گیاهی. هر فصل توسط یک متخصص معروف نوشته شده است، و کل آن با هم ترسیم شده و با دقت ویرایش شده است. یک منبع مرجع مهم برای آینده تمام متخصصان بهداشتی که علاقه مند یا مرتبط با تغذیه و تأثیر تغذیه بر سلامتی هستند، باید یک نسخه از این کتاب را در قفسه های خود داشته باشند، مانند کتابخانه های تمام دانشکده های پزشکی، دانشگاه ها و مؤسسات تحقیقاتی که در آنها تغذیه، رژیم غذایی و علوم غذایی مطالعه و تدریس می شود. .همچنین در دسترس از انتشارات بلک ول مجموعه ای از کتاب های درسی از انجمن تغذیه مقدمه ای بر تغذیه انسان (0 632 05624 X) تغذیه و متابولیسم (0 632 05625 8) تغذیه بالینی (0 632 05626 تغذیه عمومی 24 632 05626 60) بولتن تغذیه (ژورنال) فصلنامه منتشر شدهISSN: 0141 9684 واکنش های نامطلوب به غذاها ویرایش شده توسط J. Buttriss (BNF) 0 632 055472 اصول تغذیه انسان ویرایش دومM. ایستوود 0 632 05811 0


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Continuing accumulation of scientific evidence demonstrates that nutrition is one of the most important determinants of health for the individual, and that specific nutrition habits of various populations can significantly decrease the overall risk of several chronic diseases.This landmark publication, which contains papers presented at the 1st Nutrition and Health conference, covers the major topics relating to nutritional aspects of health. Chapters within this important book cover vital health issues, including details of the links between diet and cardiovascular disease, obesity, cancer, diabetes and osteoporosis. Further chapters within Nutrition and Health cover important nutritional issues, for example managing the human gut flora, vegetarianism and the role of phytoprotectants.Each chapter has been written by a well-known expert, and the whole has been drawn together and carefully edited, providing an important reference resource for the future. All health professionals interested or involved in nutrition and the impact of nutrition on health should have a copy of this book on their shelves, as should libraries in all medical schools, and universities and research establishments where nutrition, dietetics and food science are studied and taught.Also available from Blackwell PublishingA major series of textbooks from the Nutrition Society Introduction to Human Nutrition (0 632 05624 X) Nutrition and Metabolism (0 632 05625 8) Clinical Nutrition (0 632 05626 6) Public Health Nutrition (0 632 05627 4)Nutrition Bulletin(Journal) Published quarterlyISSN: 0141 9684Adverse Reactions to Foods Edited by J. Buttriss (BNF) 0 632 055472 Principles of Human Nutrition Second editionM. Eastwood0 632 05811 0



فهرست مطالب

NUTRITION AND HEALTH......Page 1
CONTENTS......Page 5
Preface......Page 9
Contributors......Page 11
Introduction: Prevention, a government priority......Page 23
1 Diet for the prevention of heart disease: how far are we?......Page 27
2 Should we eat foods or bits of foods? - relevance to cardiovascular disease......Page 34
3 A brief review of the impact of dietary polyphenols on cardiovascular disease......Page 42
4 Significance of cholesterol absorption: inhibitory role of plant sterols and stanok......Page 49
5 Soya and the FDA health claim: prevention of cardiovascular diseases......Page 56
6 Nutritional determinants of plasma homocysteine: implications for risk of cardiovascular disease......Page 62
7 Dietary strategies to prevent and treat obesity......Page 70
8 Physical activity, exercise and weight control: movement for management?......Page 77
9 Cognitive-behavioural interventions for obesity......Page 84
10 Aspects of fetal origins of disease......Page 92
11 Plant based diets: findings from the Oxford vegetarian study and other prospective studies of vegetarians......Page 98
12 Review of diet and cancer: what is the evidence?......Page 107
13 Micronutrients, phytoprotectants and mechanisms of anticancer activity......Page 111
14 Dietary intervention studies and cancer prevention......Page 118
15 Diabetes: familial, genetic or lifestyle?......Page 127
16 Dietary control of diabetes......Page 132
17 Management of the human gut flora for improved health......Page 139
18 Diet and osteoporosis: where are we now?......Page 143
19 Behaviour change counselling......Page 152
20 Health claims - can they offer hope for consumers as well as hype' for industry?......Page 161
21 The role of the media......Page 170
22 Primary health care professionals - working together in the community......Page 174
Closing speech to conference......Page 184
Appendices: Workshops......Page 189
LC PUFAs: their role in maternal and infant nutrition......Page 191
Soya in women's health......Page 201
Index......Page 207




نظرات کاربران