دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: César Gómez-Campo (Eds.)
سری: Developments in Plant Genetics and Breeding 4
ISBN (شابک) : 0444502785, 9780444502780
ناشر: Elsevier Science
سال نشر: 1999
تعداد صفحات: 499
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 27 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Biology of Brassica Coenospecies به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب زیست شناسی Coenospecies Brassica نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
گونه های زراعی براسیکا و متحدان آنها (رافانوس، سیناپیس، اروکا و غیره) منابع مهمی از ریشه ها، ساقه ها، برگ ها، جوانه ها و گل آذین خوراکی و همچنین روغن های خوراکی یا صنعتی، چاشنی ها و علوفه هستند. بسیاری از نام های شناخته شده گیاهان یا محصولات گیاهی مانند کلم پیچ، کلم، کلم بروکلی، گل کلم، کلم بروکسل، سرمه، کلم چینی، شلغم، کلزا، روتاباگا، سوئد، کلزا یا کلزا، کلزا، خردل، موشک و غیره. به طور مستقیم با این گروه گیاه شناسی مرتبط هستند. علاقه علمی به این گروه گیاه شناسی به موازات اهمیت اقتصادی آن بوده است و دستاوردهای تحقیقاتی در روزهای ما قطعاً تا دو دهه پیش غیرقابل تصور به نظر می رسید. با نزدیک شدن به پایان هزاره، میدانهای کاملاً جدیدی (تبدیل، همجوشی جسمانی و غیره) به میدانهای کلاسیک اضافه شدهاند. بنابراین، هیچ کس نمی تواند در مناسب بودن این کتاب، که هر دو جنبه بیولوژیکی اساسی و کاربردی گونه Brassica را ترکیب و ارائه می کند، شک کند.
Brassica crop species and their allies (Raphanus, Sinapis, Eruca, etc.) are important sources of edible roots, stems, leaves, buds and inflorescences, as well as of edible or industrial oils, condiments and forage. Many well known names of plants or plant products, such as kale, cabbage, brocolli, cauliflower, Brussels sprouts, kohl-rabi, Chinese cabbage, turnip, rape, rutabaga, swede, colza or rapeseed, canola, mustard, rocket, etc. are directly associated to this botanical group.The scientific interest for this botanical group has run parallel to its economical importance, and research achievements in our days would have certainly appeared unimaginable only two decades ago. As the end of the millenium approaches, entirely new fields (transformation, somatic fusion, etc.) have been added to the classical ones. Thus, nobody can doubt the opportuneness of this book, which combines and presents both the basic and applied biological aspects of the Brassica species.
Content:
Foreword
Page v
1 Taxonomy Original Research Article
Pages 3-32
César Gómez-Campo
2 Origin and domestication Original Research Article
Pages 33-58
César Gómez-Campo, Shyam Prakash
3 Cytogenetics Original Research Article
Pages 59-106
Shyam Prakash, Yoshihito Takahata, Pulugurtha B. Kirti, Virender L. Chopra
4 Somatic hybridization Original Research Article
Pages 107-148
Kristina Glimelius
5 Self-incompatibility Original Research Article
Pages 149-183
Masao Watanabe, Kokichi Hinata
6 Male sterility Original Research Article
Pages 185-216
Régine Delourme, Françoise Budar
7 Genome structure and mapping Original Research Article
Pages 217-245
Carlos F. Quiros
8 Haploidy Original Research Article
Pages 247-286
Constantine E. Palmer, Wilfred A. Keller
9 Genetic engineering Original Research Article
Pages 287-313
Elizabeth D. Earle, Vic C. Knauf
10 Chemical composition Original Research Article
Pages 315-357
Eduardo A.S. Rosa
11 Physiology Original Research Article
Pages 359-373
Paul Hadley, Simon Pearson
12 Diseases Original Research Article
Pages 375-411
Jalpa P. Tewari, Richard F. Mithen
13 Breeding: An overview Original Research Article
Pages 413-460
Heiko C. Becker, Harm Löptien, Gerhard Röbbelen
14 Genetic resources Original Research Article
Pages 461-479
Ietje W. Boukema, Theo J.L. van Hintum
Subject index
Pages 481-489