ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Food Security and Environmental Quality in the Developing World

دانلود کتاب امنیت غذایی و کیفیت محیط در جهان در حال توسعه

Food Security and Environmental Quality in the Developing World

مشخصات کتاب

Food Security and Environmental Quality in the Developing World

ویرایش: 1 
نویسندگان: , ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 1566705940, 9781566705943 
ناشر: CRC Press 
سال نشر: 2002 
تعداد صفحات: 443 
زبان: English  
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 4 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 51,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 16


در صورت تبدیل فایل کتاب Food Security and Environmental Quality in the Developing World به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب امنیت غذایی و کیفیت محیط در جهان در حال توسعه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب امنیت غذایی و کیفیت محیط در جهان در حال توسعه

آیا کشورهای در حال توسعه می توانند نیازهای غذایی جمعیت رو به رشد خود را بدون به خطر انداختن پایگاه منابع طبیعی که در حال حاضر تحت فشار شدید قرار دارد، برآورده کنند؟ آیا افزایش تولید مواد غذایی حاصل شده در دو دهه گذشته در دو دهه آینده ادامه دارد؟ و سوءتغذیه برای کل جمعیت آنها؟ چگونه می توان امنیت غذایی را با کیفیت محیط زیست در جامعه صنعتی در حال تطبیق داد؟ مقامات پیشرو، از دانشمندان خاک گرفته تا اقتصاددانان، به این سؤالات مهم در امنیت غذایی و کیفیت زیست محیطی در جهان در حال توسعه می پردازند. این کتاب با تمرکز بر هند، وضعیت منابع طبیعی، نیازهای کود و انرژی، و اهمیت بالقوه بیوتکنولوژی را از آنجایی که بر همه کشورهای در حال توسعه تأثیر می‌گذارد، مرور می‌کند. سپس به مسائل مربوط به کیفیت آب، مواد شیمیایی کشاورزی و باقی مانده آفت کش ها روی مواد غذایی می پردازد. بخش سوم برداشت آب، تلفات مواد غذایی پس از برداشت، ذخیره سازی و فرآوری محصولات حیوانی و مسائل پایداری و نابرابری را بررسی می کند. بخش های بعدی به فقرزدایی، تامین مالی خرد، برابری جنسیتی، مسائل سیاست گذاری و نقش بخش عمومی می پردازد. در نهایت، این کتاب مسائل و اولویت‌های نوظهور را در نظر می‌گیرد. کشورهای در حال توسعه طی دو دهه گذشته به افزایش چشمگیری در تولید کل مواد غذایی دست یافته‌اند، اما با هزینه زیادی برای کیفیت محیطی. با ادامه رشد جمعیت این کشورها، تخریب خاک، آلودگی و آلودگی آب‌های طبیعی، بدتر شدن کیفیت هوا و وابستگی فزاینده به سوخت‌های فسیلی گران‌قیمت و رو به کاهش، نگرانی‌های فزاینده‌ای را به خود اختصاص داده است. امنیت غذایی و کیفیت زیست محیطی در جهان در حال توسعه چالش حیاتی افزایش تولید محصولات کشاورزی و در عین حال معکوس کردن روندهای نگران کننده در تخریب خاک و محیط زیست است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Can developing countries meet the food requirements of their growing populations without jeopardizing a natural resource base that is already under great stress?Can increases in food production achieved in the past two decades be sustained in the next two decades?Can developing countries achieve freedom from hunger and malnutrition for their entire populations?How can food security be reconciled with environment quality in an industrializing society?Leading authorities, from soil scientists to economists, address these critical questions in Food Security and Environmental Quality in the Developing World. With a focus on India, this book reviews the state of natural resources, fertilizer and energy needs, and the potential importance of biotechnology as they affect all developing countries. It then addresses issues pertaining to water quality, agricultural chemicals, and pesticide residues on food. Part Three examines water harvesting, post-harvest food losses, storage and processing of animal products, and sustainability and inequality issues. The next sections deal with poverty alleviation, microfinance, gender equity, policy issues, and the role of the public sector. Finally, the book considers emerging issues and priorities.Developing countries have achieved an impressive increase in total food production over the past two decades, but at a high cost to environmental quality. As the populations of these countries continue to grow, soil degradation, pollution and contamination of natural waters, deteriorating air quality, and growing dependence on expensive and diminishing fossil fuels become increasing concerns. Food Security and Environmental Quality in the Developing World takes on the crucial challenge of enhancing agricultural production while reversing the alarming trends in soil and environmental degradation.





نظرات کاربران