ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Toxic Substances in Crop Plants

دانلود کتاب مواد سمی در گیاهان زراعی

Toxic Substances in Crop Plants

مشخصات کتاب

Toxic Substances in Crop Plants

ویرایش:  
نویسندگان: ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 1855738147, 9781855738140 
ناشر: Woodhead Publishing 
سال نشر: 1991 
تعداد صفحات: 349 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 21 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 33,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 5


در صورت تبدیل فایل کتاب Toxic Substances in Crop Plants به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب مواد سمی در گیاهان زراعی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب مواد سمی در گیاهان زراعی

تداوم نگرانی در مورد استفاده از محصولات جانبی حیوانی در تغذیه دام، انگیزه جدیدی برای بهره برداری بیشتر از گیاهان زراعی معمولی و جدید هم به عنوان غذا و هم به عنوان مواد خام صنعتی فراهم کرده است. با این حال، عامل اصلی محدود کننده استفاده از چنین محصولاتی در تغذیه دام، وجود مجموعه ای متنوع از مواد سمی است که قادر به ایجاد اثراتی از ریزش مو و پشم تا اختلالات عصبی شدید و حتی مرگ هستند. پیشرفت های قابل توجهی برای تعیین ماهیت این ترکیبات و ارزیابی اثرات آنها در حیوانات و انسان صورت گرفته است. مانند سایر شاخه‌های تحقیقات زیست پزشکی، این پیشرفت‌ها از طریق تلاش‌های چند رشته‌ای شیمیدانان، بیوشیمی‌دانان، سم‌شناسان، متخصصان تغذیه و ژنتیک مولکولی به دست آمده‌اند. این جلد دانش فعلی مواد سمی در گیاهان زراعی را با اشاره به اثرات ضد تغذیه ای آنها در حیوانات و انسان و پتانسیل سم زدایی بررسی می کند. توزیع و اهمیت اکولوژیکی این ترکیبات نیز مورد توجه قرار گرفته است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Continuing disquiet over the use of animal by-products in livestock nutrition has provided renewed impetus for the greater exploitation of conventional and novel crop plants both as food and as industrial raw materials. However, a major factor restricting the utilization of such crops in animal nutrition is the presence of a diverse array of toxic substances capable of inducing effects ranging from loss of hair and wool to severe neurological disorders and even death. Significant advances have been made to establish the nature of these compounds and to assess their effects in animals and man. As in other branches of biomedical research, these developments have been achieved through the multidisciplinary efforts of chemists, biochemists, toxicologists, nutritionists and molecular geneticists. This volume reviews current knowledge of toxic substances in crop plants with particular reference to their anti-nutritional effects in animals and man and the potential for detoxification. The distribution and ecological significance of these compounds is also addressed.





نظرات کاربران