ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Meat Biotechnology

دانلود کتاب بیوتکنولوژی گوشت

Meat Biotechnology

مشخصات کتاب

Meat Biotechnology

دسته بندی: تولید مواد غذایی
ویرایش: 1 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 038779381X, 9780387793818 
ناشر: Springer 
سال نشر: 2008 
تعداد صفحات: 462 
زبان: English  
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 6 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 46,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 11


در صورت تبدیل فایل کتاب Meat Biotechnology به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب بیوتکنولوژی گوشت نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب بیوتکنولوژی گوشت

گوشت و فرآورده های گوشتی یکی از مهم ترین غذاها در جوامع غربی است. با این حال، حوزه بیوتکنولوژی گوشت به اندازه سایر حوزه های بیوتکنولوژی مواد غذایی به طور جامع پوشش داده نمی شود. پیشرفت‌های اخیر برای کیفیت حسی و تغذیه‌ای بهتر و همچنین ایمنی بهبود یافته در این منطقه گم شده است. هدف اصلی این کتاب ارائه تحولات اخیر در بیوتکنولوژی و کاربردهای آن در زنجیره فرآوری گوشت به خواننده است. برای رسیدن به این هدف، کتاب به چهار بخش تقسیم شده است. بخش اول به استفاده از بیوتکنولوژی مدرن برای حیوانات مزرعه می پردازد. بخش دوم بر پیشرفت‌های بیوتکنولوژیکی اخیر در کشت‌های آغازگر برای تخمیر بهتر گوشت تمرکز دارد. بخش سوم رویکردهای فعلی برای بهبود کیفیت و خواص تغذیه ای گوشت ها را مورد بحث قرار می دهد. بخش پایانی آخرین پیشرفت‌ها در حفاظت در برابر عوامل بیماری‌زای غذایی و سایر روندهای اخیر در این زمینه را ارائه می‌کند. این کتاب که توسط مشارکت کنندگان برجسته بین المللی نوشته شده است، پیشرفت ها را در موضوعات متنوع و مختلف بیوتکنولوژیکی گرد هم می آورد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Meat and meat products constitute one of the most important foods in western societies. However, the area of meat biotechnology is not as comprehensively covered as other areas of food biotechnology. Missing from this area are the recent developments for better sensory and nutritional quality as well as improved safety. The main goal of this book is to provide the reader with the recent developments in biotechnology and their applications in the meat processing chain. To achieve this goal, the book is divided into four parts. The first part deals with the use of modern biotechnology applied to farm animals. The second part focuses on the recent biotechnological developments in starter cultures for better meat fermentation. The third part discusses current approaches to improve the quality and nutritional properties of meats. The final part presents the latest advances in protection against foodborne pathogens, and other recent trends in the field. Written by distinguished international contributors, this book brings together the advances in such varied and different biotechnological topics.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages I-XIII
Front Matter....Pages 1-1
Transgenic Farm Animals....Pages 3-20
Genetic Control of Meat Quality Traits....Pages 21-60
DNA-Based Traceability of Meat....Pages 61-88
Front Matter....Pages 89-89
Molecular Methods for Identification of Microorganisms in Traditional Meat Products....Pages 91-127
Characteristics and Applications of Microbial Starters in Meat Fermentations....Pages 129-148
Genetics of Lactic Acid Bacteria....Pages 149-165
Genetics of Yeasts....Pages 167-179
Characteristics and Applications of Molds....Pages 181-195
Front Matter....Pages 197-197
Biotechnology of Flavor Generation in Fermented Meats....Pages 199-215
Latest Developments in Probiotics....Pages 217-229
Bioactive Compounds in Meat....Pages 231-249
Front Matter....Pages 251-251
Biocontrol of Pathogens in the Meat Chain....Pages 253-288
At-Line Methods for Controlling Microbial Growth and Spoilage in Meat Processing Abattoirs....Pages 289-318
The Detection of Genetically Modified Organisms: An Overview....Pages 319-334
Biosensors for Detecting Pathogenic Bacteria in the Meat Industry....Pages 335-359
Immunology-Based Techniques for the Detection of Veterinary Drug Residues in Foods....Pages 361-373
Antimicrobial Activity of Bacteriocins and Their Applications....Pages 375-397
Bioprotective Cultures....Pages 399-424
Smart Packaging Technologies and Their Application in Conventional Meat Packaging Systems....Pages 425-451
Meat Safety and Regulatory Aspects in the European Union....Pages 453-465
Back Matter....Pages 467-499




نظرات کاربران