ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Food and culture

دانلود کتاب غذا و فرهنگ

Food and culture

مشخصات کتاب

Food and culture

ویرایش: 5 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 049511541X, 9780495115410 
ناشر: Thomson Wadsworth 
سال نشر: 2007 
تعداد صفحات: 573 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 12 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 46,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 14


در صورت تبدیل فایل کتاب Food and culture به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب غذا و فرهنگ نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب غذا و فرهنگ

غذا و فرهنگ متن پیشرو بازار برای دوره های غذاهای فرهنگی است که اطلاعاتی در مورد سلامت، فرهنگ، غذا و عادات تغذیه رایج ترین گروه های قومی و نژادی ساکن در ایالات متحده ارائه می دهد. این برنامه برای کمک به متخصصان سلامت، سرآشپزها و سایر افراد در صنعت خدمات غذایی طراحی شده است که به طور مؤثر با اعضای گروه های قومی و مذهبی مختلف به شیوه ای حساس از نظر فرهنگی کار کنند. نویسندگان پاملا گویان کیتلر و کاترین پی سوچر شامل پوشش جامعی از گروه‌های قومی، مذهبی و منطقه‌ای کلیدی، از جمله بومیان آمریکا، اروپایی‌ها، آفریقایی‌ها، مکزیکی‌ها و آمریکایی‌های مرکزی، ساکنان جزایر کارائیب، آمریکایی‌های جنوبی، چینی‌ها، ژاپنی‌ها، کره‌ای‌ها، آسیای‌های جنوب شرقی، ساکنان جزایر اقیانوس آرام، مردم بالکان، خاورمیانه ای ها، سرخپوستان آسیایی و آمریکایی های منطقه ای.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Food and Culture is the market-leading text for the cultural foods courses, providing information on the health, culture, food, and nutrition habits of the most common ethnic and racial groups living in the United States. It is designed to help health professionals, chefs, and others in the food service industry learn to work effectively with members of different ethnic and religious groups in a culturally sensitive manner. Authors Pamela Goyan Kittler and Kathryn P. Sucher include comprehensive coverage of key ethnic, religious, and regional groups, including Native Americans, Europeans, Africans, Mexicans and Central Americans, Caribbean Islanders, South Americans, Chinese, Japanese, Koreans, Southeast Asians, Pacific Islanders, People of the Balkans, Middle Easterners, Asian Indians, and regional Americans.





نظرات کاربران