ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب New Orleans Kitchens: Recipes from the Big Easy Best Restaurants

دانلود کتاب آشپزخانه های نیواورلئان: دستور تهیه بهترین رستورانهای Big Easy

New Orleans Kitchens: Recipes from the Big Easy Best Restaurants

مشخصات کتاب

New Orleans Kitchens: Recipes from the Big Easy Best Restaurants

ویرایش: 1st 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 1423610016, 9781423610014 
ناشر: Gibbs Smith 
سال نشر: 2010 
تعداد صفحات: 207 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 3 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 53,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 7


در صورت تبدیل فایل کتاب New Orleans Kitchens: Recipes from the Big Easy Best Restaurants به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب آشپزخانه های نیواورلئان: دستور تهیه بهترین رستورانهای Big Easy نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب آشپزخانه های نیواورلئان: دستور تهیه بهترین رستورانهای Big Easy



آشپزی متمایز نیواورلئان از دنیایی از تأثیرات فرانسوی، اسپانیایی، ایتالیایی، آفریقایی، بومی آمریکایی، کاجون و کمی از کوبایی سرچشمه می‌گیرد، اما مواد محلی آن طعم لوئیزیانا را به راحتی قابل تشخیص است. سرآشپزهای برجسته عبارتند از: آدولفو گارسیا از RioMar و La Boca، باب یاکائوونه از Cuvee، برایان لندری از رستوران Galatoire، Carmello Truillo از La Divina، Chuck Subra از La Côte Brasserie، Corbin Evans از Savvy Gourmet، Donald Link از Herbsaint و Cocholeub. از آشپزخانه دانته، گرگ پیکولو از The Bistro at The Maison de Ville و جک لئوناردی از Jacque-Imo's.

استیسی مایر، اهل نیواورلئان، از یک خانواده فرانسوی-ایتالیایی است که عاشق آشپزی، سرگرمی و صحبت در مورد غذا هستند. پس از حضور در موسسه آشپزی آمریکا، استیسی شش سال در رستوران‌ها کار کرد تا مهارت‌های آشپزی خود را تقویت کند.

تروی گیلبرت یک روزنامه نگار و داستان نویس آزاد است که در نیواورلئان زندگی می کند.

از جذابیت بهترین هنر و غذاهای کرسنت شهر لذت ببرید.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

New Orleans' distinctive cuisine derives from a world of influences-French, Spanish, Italian, African, Native American, Cajun, and a hint of Cuban-but its local ingredients produce an easily recognizable Louisiana flavor. Featured chefs include Adolfo Garcia from RioMar and La Boca, Bob Iacaovone from Cuvee, Brian Landry from Galatoire's Restaurant, Carmello Truillo from La Divina, Chuck Subra from La Côte Brasserie, Corbin Evans from Savvy Gourmet, Donald Link from Herbsaint and Cochon, Emanuelle Loubier from Dante's Kitchen, Greg Picolo from The Bistro at The Maison de Ville, and Jack Leonardi from Jacque-Imo's.

Stacey Meyer, a native of New Orleans, comes from a French-Italian family that loves to cook, entertain and talk about food. After attending The Culinary Institute of America, Stacey spent six years working in restaurants honing her cooking skills.

Troy Gilbert is a freelance journalist and fiction writer who lives in New Orleans.

Enjoy the allure of the best of the Crescent City's art and cuisine.





نظرات کاربران