ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Handbook of Fermented Functional Foods (Functional Foods and Nutraceuticals)

دانلود کتاب کتابچه راهنمای غذاهای عملکردی تخمیر شده (مواد غذایی کاربردی و داروهای ضد پروتئین)

Handbook of Fermented Functional Foods (Functional Foods and Nutraceuticals)

مشخصات کتاب

Handbook of Fermented Functional Foods (Functional Foods and Nutraceuticals)

ویرایش: 1 
نویسندگان:   
سری: Functional Foods and Nutraceuticals 
ISBN (شابک) : 0849313724, 9780849313721 
ناشر: CRC Press 
سال نشر: 2003 
تعداد صفحات: 384 
زبان: English  
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 7 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 38,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 8


در صورت تبدیل فایل کتاب Handbook of Fermented Functional Foods (Functional Foods and Nutraceuticals) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب کتابچه راهنمای غذاهای عملکردی تخمیر شده (مواد غذایی کاربردی و داروهای ضد پروتئین) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب کتابچه راهنمای غذاهای عملکردی تخمیر شده (مواد غذایی کاربردی و داروهای ضد پروتئین)

غذاهای تخمیر شده بخش مهمی از رژیم غذایی انسان در بسیاری از فرهنگ ها برای قرن ها بوده است. تحقیقات مدرن، به ویژه در مورد سیستم ایمنی، نشان می دهد که چگونه این غذاها و مواد فعال آنها بر سلامت انسان تأثیر می گذارد. هندبوک غذاهای عملکردی تخمیری آخرین داده ها را در مورد محصولات غذایی تخمیری، فرآیندهای تولید آنها، و مزایای تغذیه ای و سلامتی آنها ارائه می دهد. این کتاب که توسط متخصصان بین المللی در خط مقدم علم و فناوری مواد غذایی تخمیری نوشته شده است، چگونگی تغییر ترکیبات تخمیر یک غذا را بررسی می کند. ، مواد مغذی جدیدی را اضافه می کند، مواد فعال تولید می کند یا فراهمی زیستی مواد مغذی را افزایش می دهد و اینکه چگونه باکتری های زنده در برخی از غذاهای تخمیر شده ارزش غذایی آنها را افزایش می دهند. این شامل غذاهای تخمیر شده که برای مصرف کنندگان غربی شناخته شده است - مانند ماست، پنیر، ترشی، کلم ترش و گوشت تخمیر شده - و غذاهای تخمیر شده با سنت های طولانی در اروپای شرقی، آسیا و آفریقا - از جمله گایو، کفیر، ناتو، میسو، کیمچی را بررسی می کند. ، کوچو، اوگی و توگوا. با توجه به افزایش دانش ما در مورد مزایای سلامتی غذاهای تخمیر شده، نیاز زیادی به یک منبع معتبر برای اطلاعات فعلی وجود دارد. هندبوک غذاهای عملکردی تخمیری این خلاء را با ارائه اولین روش درمانی پیشرفته در زمینه تولید غذاهای تخمیر شده، میکروارگانیسم های درگیر، تغییرات ترکیبی که در طی تخمیر رخ می دهد و مهمتر از همه تأثیر این غذاها و آنها پر می کند. مواد موثر بر سلامت انسان


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Fermented foods have been an important part of the human diet in many cultures for many centuries. Modern research, especially on the immune system, is revealing how these foods and their active ingredients impact human health. Handbook of Fermented Functional Foods presents the latest data on fermented food products, their production processes, and their nutritional and health benefits.Written by international experts in the forefront of fermented food science and technology, this book explores how fermentation of a food changes its composition, adds new nutrients, produces active ingredients or increases the bioavailability of nutrients, and how the live bacteria in some fermented foods enhance their nutritive health value. It covers fermented foods well known to western consumers - such as yogurt, cheese, pickles, sauerkraut, and fermented meat - and examines fermented foods with long traditions in Eastern Europe, Asia, and Africa - including gaio, kefir, natto, miso, kimchi, kocho, ogi, and togwa.In light of our increased knowledge of the health benefits of fermented foods, there is a great need for a single reputable source for current information. Handbook of Fermented Functional Foods fills this void by providing the first state-of-the-art treatment of the production of fermented foods, the microorganisms involved, the changes in composition that occur during fermentation, and most importantly the effect of these foods and their active ingredients on human health.



فهرست مطالب


Content: History of Fermented Foods / Jashbhai B. Prajapati and Baboo M. Nair --
Challenges Facing Development of Probiotic-Containing Functional Foods / Catherine Stanton, Colette Desmond, Mairead Coakley, J. Kevin Collins, Gerald Fitzgerald, and R. Paul Ross --
Properties of Enterococcus faecium and the Fermented Milk Product Gaio / Marcelo Chiara Bertolami and Edward R. Farnworth --
Kefir: A Fermented Milk Product / Edward R. Farnworth and Isabelle Mainville --
Yogurt and Immunity: The Health Benefits of Fermented Milk Products that Contain Lactic Acid Bacteria / Judy Van de Water --
Health Properties of Milk Fermented with Lactobacillus casei Strain Shirota (LcS) / Takeshi Matsuzaki --
Biologically Active Peptides Released in Fermented Milk: role and Functions / Chantal Matar, Jean Guy LeBlanc, Luc Martin, and Gabriela Perdigon --
Cheese and Its Potential as a Probiotic Food / Knut J. Heller, Wilhelm Bockelmann, Juergen Schrezenmeir, and Michael deVrese --
Natto -A Food Made by Fermenting Cooked Soybeans with Bacillus subtilis (natto) / Tomohiro Hosoi and Kan Kiuchi --
Fermented Meat / Walter P. Hammes, Dirk Haller, and Michael G. Ganzle --
Miso: Production, Properties, and Benefits to Health / Yukiko Minamiyama and Shigeru Okada --
Korean Fermented Foods: Kimchi and Doenjang / Hoonjeong Kwon and Young-Kyung Lee Kim --
Role of Lactobacillus plantarum in Foods and in Human Health / Goran Molin --
Sauerkraut / Wilhelm Holzapfel, Ulrich Schillinger, and Herbert J. Buckenhiskes --
Future for Fermented Foods / Edward R. Farnworth.




نظرات کاربران