دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: [1st Edition.] نویسندگان: Qasim Chaudhry, Laurence Castle, Richard Watkins, Paul O'Brien, Harold G. Craighead, Harry Kroto, Fisher Arnout, Lynn J. Frewer, David Bennett, Vic Morris سری: ISBN (شابک) : 0854041699, 9780854041695 ناشر: Royal Society of Chemistry سال نشر: 2010 تعداد صفحات: 245 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 13 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Nanotechnologies in Food (RSC Nanoscience & Nanotechnology) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب فناوری های نانو در غذا (علوم نانو RSC و فناوری نانو) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
تحولات اخیر در زمینه فناوری نانو راه را برای نوآوری های زیادی در تعدادی از بخش های صنعتی و مصرفی از جمله بسته بندی مواد غذایی و مواد غذایی هموار کرده است. در حالی که بخش نانوغذایی یک بخش نسبتاً جدید است، انتظار میرود که در آینده به سرعت رشد کند. تعدادی از افزودنی ها و مکمل ها در اندازه نانو برای محصولات غذایی و بهداشتی و مواد بسته بندی مواد غذایی مشتق از فناوری نانو در حال حاضر در برخی کشورها موجود است و انتظار می رود تعداد آنها در سال های آینده افزایش یابد. در حالی که چنین تحولاتی مزایای زیادی برای بخش مواد غذایی ارائه می دهد، آنها همچنین تعدادی از مسائل را در رابطه با ایمنی مصرف کننده، اثرات زیست محیطی، و جنبه های اخلاقی، سیاستی و نظارتی مطرح کرده اند. علیرغم این پیشرفتهای سریع در کاربردهای نانوتکنولوژی برای بخش مواد غذایی، در حال حاضر تنها چند گزارش و مقاله در دسترس است که گزارشی از پیشرفتهای جدید و اندازه فعلی بازار محصولات و برنامههای فناوری نانو ارائه میکند. اینها همچنین ارزیابی انتقادی از جنبههای گستردهتر فناوری، مانند مسائل مربوط به ایمنی محصولات برای مصرفکنندگان و محیطزیست، و کفایت کنترلهای نظارتی موجود را ارائه نمیکنند. این کتاب منبعی از اطلاعات بسیار مورد نیاز و به روز در مورد محصولات و کاربردهای فناوری نانو در بخش مواد غذایی - برای دانشمندان، تنظیم کنندگان و مصرف کنندگان به طور یکسان ارائه می دهد. همچنین دیدگاهی مستقل، متعادل و بی طرفانه از مزایای بالقوه و همچنین خطراتی که کاربردهای فناوری نانو ممکن است برای بخش مواد غذایی به همراه داشته باشد، ارائه می دهد. ضمن ارائه نمای کلی از پیشرفته ترین و کاربردهای قابل پیش بینی برای برجسته کردن فرصت های نوآوری، این کتاب همچنین زمینه های عدم قطعیت را در رابطه با درک عمومی از پیشرفت های فناوری جدید و پیامدهای بالقوه برای ایمنی مصرف کننده و کنترل های نظارتی فعلی مورد بحث قرار می دهد. . این کتاب همچنین در مورد تصورات عمومی احتمالی از فناوری نانو در پرتو پیشرفتهای فناوری گذشته در بخش مواد غذایی و اینکه چگونه فناوری جدید احتمالاً تحت چارچوبهای نظارتی موجود تنظیم میشود، بحث میکند.
Recent developments in the field of nanotechnology have paved the way for lots of innovation in a number of industrial and consumer sectors, including food and food packaging. Whilst nanofood sector is a relatively new emergent, it is widely expected to grow rapidly in the future. A number of nano-sized additives and supplements for food and healthfood products, and nanotechnology derived food packaging materials, are already available in some countries, and their number is expected to increase in the coming years. Whilst such developments offer enormous benefits to the food sector, they have also raised a number of issues in relation to consumer safety, environmental impacts, and ethical, policy and regulatory aspects. Despite these rapid developments in nanotechnology applications for the food sector, only a few reports and articles are currently available that provide an account of the new developments and the current size of market for nanotechnology products and applications. These also do not provide a critical evaluation of the broader aspects of the technology, such as issues around safety of the products to consumers and the environment, and adequacy of the existing regulatory controls. This book provides a source of much needed and up-to-date information on the products and applications of nanotechnology for the food sector - for scientists, regulators, and consumers alike. It also gives an independent, balanced, and impartial view of the potential benefits as well as risks that nanotechnology applications may bring to the food sector. Whilst providing an overview of the state-of-the-art and foreseeable applications to highlight opportunities for innovation, the book also discusses areas of uncertainty in relation to public perception of the new technological developments, and potential implications for consumer safety and current regulatory controls. The book also discusses the likely public perceptions of nanotechnologies in the light of past technological developments in the food sector, and how the new technology will possibly be regulated under the existing regulatory frameworks.